Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quick Boys İnternas
442 Tactiek 523
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 53.4
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen formidable
poor Verdedigen good


1e minuut.
Faviero is nu in balbezit. Faviero passt de bal in één keer door. Kardasz met een sublieme pass. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:1

2e minuut.
Arpón verovert de bal door een tackle van achteren. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz passt de bal in één keer door. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Rzayev speelt de bal door. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto passt de bal in één keer door. Arpón is nu in balbezit. Arpón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:2

5e minuut.
Faviero passt de bal met de wreef. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz geeft een lange en hoge pass. Arpón is nu in balbezit. Arpón schiet op doel. Bəndəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Faviero passt de bal in één keer door. Venâncio is nu in balbezit. Neves probeert naar een medespeler te passen. Arpón is nu in balbezit. Arpón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Qasımoğlu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sielczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Medero probeert naar een medespeler te passen. Nuri is nu in balbezit. Cappelletto onderschept slim de pass. Cappelletto geeft een hoge lob. Arpón maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:3

14e minuut.
Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kardasz rent richting de bal. Kardasz geeft de bal voor. Arpón maakt een snoekduik en kopt de bal. Bəndəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Faviero speelt de bal door. Neves rent richting de bal. Neves passt de bal in één keer door. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:4

20e minuut.
Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz met een sublieme pass. Arpón is nu in balbezit. Arpón draait met de bal, schiet en ... Bəndəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Rzayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves onderschept slim de pass. Neves passt de bal zonder na te denken. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:5

26e minuut.
Cappelletto geeft een hoge lob. Bəndəliyev speelt de bal door. Faviero kopt de bal weg. Arpón rent richting de bal. Arpón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:6

28e minuut.
Kardasz passt de bal zonder na te denken. Arpón heeft problemen om de bal te vangen. Qasımoğlu rent richting de bal. Arpón onderschept slim de pass. Arpón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:7

32e minuut.
Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz probeert naar een medespeler te passen. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón schiet op doel. Bəndəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:8

33e minuut.
Arpón heeft problemen om de bal te vangen. Arpón speelt de bal door. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. Bəndəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Kardasz speelt de bal door. Arpón rent richting de bal. Arpón draait met de bal, schiet en ... Muradlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bəndəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cappelletto passt de bal zonder na te denken. Faviero speelt de bal door. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Bəndəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:9

42e minuut.
Neves geeft de bal voor. Rəsulzadə probeert de bal met de borst te controleren. Arpón is nu in balbezit. Arpón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Muradlı de bal onder controle te krijgen. Bəndəliyev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:10

42e minuut.
Məmmədbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Rzayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzayev passt de bal zonder na te denken. Kardasz rent richting de bal. Kardasz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bəndəliyev trapt de bal weg van het doel. Neves geeft de bal voor. Klungelig pakt Qasımoğlu de bal. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quick Boys 84%, İnternas 16%.
Quick Boys - İnternas 0:11

54e minuut.
Inworp. Sielczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardasz rent richting de bal. Kardasz geeft een lange en hoge pass. Cappelletto kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arpón is nu in balbezit. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:12

58e minuut.
Klungelig pakt Kardasz de bal. Kardasz passt de bal met de wreef. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:13

60e minuut.
Sielczak kopt de bal weg. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz passt de bal met de wreef. Arpón is nu in balbezit. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bəndəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto met een sublieme pass. Arpón heeft problemen om de bal te vangen. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Bəndəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:14

66e minuut.
Neves speelt de bal door. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. Muradlı probeert de bal aan de voet te houden. Bəndəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:15

70e minuut.
Daar is Cappelletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappelletto met een sublieme pass. Arpón rent richting de bal. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Bəndəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Arpón verovert de bal door een tackle van achteren. Kardasz is nu in balbezit. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Faviero geeft de bal voor. Daar is Muradlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bəndəliyev met een sublieme pass. Elliott kopt de bal weg. Daar is Qasımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpón rent richting de bal. Arpón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Muradlı probeert de bal met de borst te controleren. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto passt de bal in één keer door. Arpón is nu in balbezit. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Bəndəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Venâncio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz probeert naar een medespeler te passen. Arpón is nu in balbezit. Arpón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bəndəliyev trapt de bal weg van het doel. Neves kopt de bal weg. Klungelig pakt Qasımoğlu de bal. Arpón rent richting de bal. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:16

82e minuut.
Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto onderschept slim de pass. Cappelletto probeert naar een medespeler te passen. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:17

88e minuut.
Kardasz rent richting de bal. Klungelig pakt Kardasz de bal. Kardasz passt de bal in één keer door. Arpón rent richting de bal. Arpón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quick Boys - İnternas 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quick Boys 79%, İnternas 21%.
Quick Boys - İnternas 0:18