Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karinoy Qorxaqlar FK.Qarabag
Normal Tactiek 442 mid taktika
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Allieri geeft een lange en hoge pass. Daar is Laureys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys probeert naar een medespeler te passen. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Laureys onderschept slim de pass. Süleymanov speelt de bal door. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys draait met de bal, schiet en ... Yusifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:1

15e minuut.
Galdea geeft de bal voor. Yusifli probeert naar een medespeler te passen. Allieri kopt de bal weg. Daar is Türksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:2

17e minuut.
Vieru probeert de bal met de borst te controleren. Mehdiyev rent richting de bal. Vieru verovert de bal door een tackle van achteren. Vieru geeft de bal voor. Laureys rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:3

21e minuut.
Coronado probeert de bal aan de voet te houden. Namazov rent richting de bal. Namazov geeft een lange en hoge pass. Akaslan is nu in balbezit. Akaslan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:4

23e minuut.
Coronado probeert de bal aan de voet te houden. Qarayev is nu in balbezit. Laureys verovert de bal door een tackle van achteren. Laureys draait met de bal, schiet en ... Yusifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Akaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan geeft de bal voor. Laureys is nu in balbezit. Laureys draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Qarayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:5

32e minuut.
Azər kopt de bal weg. Akaslan heeft problemen om de bal te vangen. Akaslan passt de bal in één keer door. Laureys rent richting de bal. Laureys draait met de bal, schiet en ... Yusifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Seyidbəyli de bal. Coronado rent richting de bal. Coronado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Qarayev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:6

36e minuut.
Coronado probeert de bal aan de voet te houden. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys verovert de bal door een tackle van achteren. Laureys schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Akaslan probeert naar een medespeler te passen. Laureys heeft problemen om de bal te vangen. Laureys schiet op doel. Na een snelle pass probeert Qarayev de bal onder controle te krijgen. Yusifli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karinoy Qorxaqlar 78%, FK.Qarabag 22%.
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:7

49e minuut.
Laureys is nu in balbezit. Lütfəliyev met een sublieme pass. Türksoy heeft problemen om de bal te vangen. Laureys is nu in balbezit. Laureys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov rent richting de bal. Coronado onderschept slim de pass. Coronado haalt uit met een fantastische trap. Yusifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Akaslan kopt de bal weg. Klungelig pakt Vieru de bal. Vieru passt de bal in één keer door. Laureys heeft problemen om de bal te vangen. Laureys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Nəcəfoğlu de bal. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea passt de bal met de wreef. Coronado rent richting de bal. Coronado schiet op doel. Yusifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laureys rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:8

56e minuut.
Nəcəfoğlu speelt de bal door. Daar is Seyidbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyidbəyli met een sublieme pass. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vieru probeert naar een medespeler te passen. Coronado kan de bal niet met de borst controleren. Coronado speelt de bal door. Akaslan heeft problemen om de bal te vangen. Akaslan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Qarayev verovert de bal door een tackle van achteren. Vieru is nu in balbezit. Vieru met een sublieme pass. Laureys is nu in balbezit. Laureys haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Türksoy rent richting de bal. Galdea onderschept slim de pass. Galdea probeert naar een medespeler te passen. Allieri is nu in balbezit. Allieri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Allieri geeft een lange en hoge pass. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coronado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coronado zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Yusifli bokst de bal weg. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ... Yusifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:9

67e minuut.
Llumnica passt de bal zonder na te denken. Coronado is nu in balbezit. Coronado passt de bal met de wreef. Laureys is nu in balbezit. Laureys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:10

67e minuut.
Sánchez Caballero komt het veld opgelopen. Praxedes komt het veld opgelopen. Modric komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Modric bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanov speelt de bal door. Seyidbəyli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modric is nu in balbezit. Modric draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Allieri probeert naar een medespeler te passen. Laureys heeft problemen om de bal te vangen. Laureys passt de bal in één keer door. Modric bereikt de bal nog maar net als eerste. Modric draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qarayev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:11

71e minuut.
Modric rent richting de bal. Modric passt de bal met de wreef. Azər speelt de bal door. Laureys rent richting de bal. Laureys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:12

73e minuut.
Akaslan geeft een hoge lob. Galdea kopt de bal weg. Allieri heeft problemen om de bal te vangen. Allieri geeft een lange en hoge pass. Modric maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Akaslan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Modric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modric passt de bal zonder na te denken. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Lütfəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lütfəliyev geeft een lange en hoge pass. Sánchez Caballero met een sublieme pass. Modric is nu in balbezit. Modric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:13

85e minuut.
Akaslan rent richting de bal. Akaslan geeft een hoge lob. Modric is nu in balbezit. Modric draait met de bal, schiet en ... Yusifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:14

88e minuut.
Allieri met een sublieme pass. Galdea is nu in balbezit. Galdea passt de bal zonder na te denken. Modric rent richting de bal. Modric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:15

89e minuut.
Klungelig pakt Azər de bal. Modric is nu in balbezit. Lütfəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys onderschept slim de pass. Laureys haalt uit met een fantastische trap. Yusifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Modric is nu in balbezit. Modric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karinoy Qorxaqlar 84%, FK.Qarabag 16%.
Karinoy Qorxaqlar - FK.Qarabag 0:16