Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garabagh Juniors FC ALLAHU_AKBAR
highstop 10 Tactiek Kharabagh
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
40.8 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten incredible
adequate Passen very good
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Andrieu is nu in balbezit. Andrieu passt de bal met de wreef. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hüseynli probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərzadə probeert de bal aan de voet te houden. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert schiet op doel. Nəsiroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:1

14e minuut.
Inworp. Rędzina met een snelle inworp. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov geeft een lange en hoge pass. Maghiran springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:2

17e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Manga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maghiran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korbut zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rambert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rambert verovert de bal door een tackle van achteren. Rambert geeft de bal voor. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:3

32e minuut.
Andrieu geeft een hoge lob. Maghiran kopt de bal weg. İsgəndərzadə rent richting de bal. Rambert verovert de bal door een tackle van achteren. Rambert schiet op doel. Nəsiroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rędzina passt de bal met de wreef. Andrieu rent richting de bal. Andrieu passt de bal in één keer door. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Nəsiroğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:4

37e minuut.
Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Andrieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maghiran de bal. Maghiran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Chiper probeert de bal met de borst te controleren. Chiper passt de bal met de wreef. Əhmədov rent richting de bal. Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Manga geeft de bal voor. Korbut kopt de bal weg. Manga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garabagh Juniors FC 62%, ALLAHU_AKBAR 38%.
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:4

47e minuut.
Amilov geeft de bal voor. Əhmədov rent richting de bal. Rambert is nu in balbezit. Rambert haalt uit met een fantastische trap. Nəsiroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:5

49e minuut.
Korbut passt de bal in één keer door. Andrieu rent richting de bal. Andrieu speelt de bal door. Rambert is nu in balbezit. Rambert schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maghiran passt de bal zonder na te denken. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina speelt de bal door. Rambert heeft problemen om de bal te vangen. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:6

67e minuut.
Manga bereikt de bal nog maar net als eerste. Manga passt de bal met de wreef. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:7

70e minuut.
Pac is nu in balbezit. Pac probeert naar een medespeler te passen. Rambert rent richting de bal. Rambert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Andrieu speelt de bal door. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran passt de bal in één keer door. Rambert rent richting de bal. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:8

74e minuut.
Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro geeft de bal voor. Rambert is nu in balbezit. Rambert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:9

86e minuut.
Rambert rent richting de bal. Chiper rent richting de bal. Chiper passt de bal in één keer door. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garabagh Juniors FC 63%, ALLAHU_AKBAR 37%.
Garabagh Juniors FC - ALLAHU_AKBAR 0:9