Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şərurspor Şirvan FK
Normal Tactiek Şir-41-yeni
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 48.8
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Grandis speelt de bal door. Connell geeft de bal voor. Klungelig pakt Ağazadə de bal. Golon rent richting de bal. Golon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Şamilov rent richting de bal. Zakos onderschept slim de pass. Zakos geeft de bal voor. Berendsen maakt een snoekduik en kopt de bal. Həbibov bokst de bal weg.

4e minuut.
Zakos is nu in balbezit. Zakos passt de bal zonder na te denken. Valštýn rent richting de bal. Valštýn geeft de bal voor. Golon krijgt zijn hoofd ertegen. Həbibov bokst de bal weg. Berendsen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:1

8e minuut.
İyigün probeert naar een medespeler te passen. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos passt de bal met de wreef. Golon is nu in balbezit. Golon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Connell rent richting de bal. Connell geeft een hoge lob. Zakos kopt de bal weg. Berendsen rent richting de bal. Berendsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Valštýn kopt de bal weg. Golon is nu in balbezit. Golon probeert naar een medespeler te passen. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:2

14e minuut.
İyigün rent richting de bal. İyigün probeert naar een medespeler te passen. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. Həbibov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:3

14e minuut.
Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov passt de bal met de wreef. Axundov rent richting de bal. Golon onderschept slim de pass. Golon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Berendsen passt de bal met de wreef. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağazadə rent richting de bal. Golon verovert de bal door een tackle van achteren. Golon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Golon rent richting de bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon onderschept slim de pass. Daar is Golon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Connell rent richting de bal. Connell geeft een hoge lob. Berendsen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:4

20e minuut.
Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi met een sublieme pass. Valštýn met een sublieme pass. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Golon haalt uit met een fantastische trap. Həbibov speelt de bal door. Valštýn met een sublieme pass. Berendsen rent richting de bal. Berendsen draait met de bal, schiet en ... Həbibov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:5

23e minuut.
Connell probeert naar een medespeler te passen. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon passt de bal in één keer door. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Valštýn bereikt de bal nog maar net als eerste. Valštýn geeft een hoge lob. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon schiet op doel. Həbibov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:6

25e minuut.
Daar is Bədəlbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golon onderschept slim de pass. Tanrıverdi rent richting de bal. Golon onderschept slim de pass. Golon draait met de bal, schiet en ... Paal! Berendsen rent richting de bal. Zakos met een sublieme pass. Həbibov bokst de bal weg.

27e minuut.
İyigün passt de bal zonder na te denken. Şamilov rent richting de bal. Berendsen onderschept slim de pass. Berendsen schiet op doel. Həbibov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Connell maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:7

28e minuut.
Bədəlbəyli met een sublieme pass. Ələkbərov heeft problemen om de bal te vangen. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Connell is nu in balbezit. Connell passt de bal zonder na te denken. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon geeft een lange en hoge pass. Berendsen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Valštýn verovert de bal door een tackle van achteren. Valštýn geeft een lange en hoge pass. Golon rent richting de bal. Golon haalt uit met een fantastische trap. Həbibov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Türkoğlu de bal onder controle te krijgen. Connell geeft een hoge lob. Golon is nu in balbezit. Golon draait met de bal, schiet en ... Həbibov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:8

35e minuut.
Doeltrap. Türkoğlu trapt de bal weg. Valštýn kopt de bal weg. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Valštýn onderschept slim de pass. Valštýn geeft de bal voor. Berendsen kopt de bal weg. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:9

36e minuut.
Valštýn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López Alcaide komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Zakos is nu in balbezit. Zakos geeft een lange en hoge pass. Axundov kopt de bal weg. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen schiet op doel. Həbibov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:10

40e minuut.
Connell geeft een hoge lob. Berendsen rent richting de bal. Berendsen met een sublieme pass. Golon kan de bal niet met de borst controleren. Golon schiet op doel. Həbibov bokst de bal weg.

41e minuut.
Connell probeert de bal met de borst te controleren. Connell geeft een lange en hoge pass. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. Həbibov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:11

42e minuut.
Grandis passt de bal met de wreef. Tağızadə is nu in balbezit. López Alcaide schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. López Alcaide krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tanrıverdi rent richting de bal. İyigün verovert de bal door een tackle van achteren. İyigün speelt de bal door. Daar is Berendsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendsen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şərurspor 82%, Şirvan FK 18%.
Şərurspor - Şirvan FK 0:11

47e minuut.
López Alcaide is nu in balbezit. López Alcaide geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Berendsen rent richting de bal. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Tanrıverdi rent richting de bal. López Alcaide onderschept slim de pass. López Alcaide speelt de bal door. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Həbibov trapt de bal weg. İyigün kopt de bal weg. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:12

57e minuut.
Connell rent richting de bal. Klungelig pakt Connell de bal. Connell passt de bal in één keer door. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:13

58e minuut.
Həbibov met een harde bal richting middenveld. López Alcaide kopt de bal weg. Behbudov rent richting de bal. İyigün onderschept slim de pass. İyigün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:14

59e minuut.
Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov passt de bal zonder na te denken. Behbudov kan de bal niet met de borst controleren. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen schiet op doel. Həbibov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:15

62e minuut.
Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. López Alcaide is nu in balbezit. López Alcaide geeft een hoge lob. Golon maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:16

67e minuut.
Daar is Tanrıverdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Alcaide geeft een lange en hoge pass. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen draait met de bal, schiet en ... Həbibov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:17

70e minuut.
İyigün geeft een lange en hoge pass. Tanrıverdi probeert de bal met de borst te controleren. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. Həbibov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:18

77e minuut.
López Alcaide is nu in balbezit. López Alcaide passt de bal in één keer door. Connell met een sublieme pass. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:19

80e minuut.
Şamilov rent richting de bal. İyigün is nu in balbezit. İyigün geeft de bal voor. Golon rent richting de bal. Golon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:20

83e minuut.
López Alcaide is nu in balbezit. López Alcaide geeft een lange en hoge pass. Golon is nu in balbezit. Golon schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:21

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İyigün met de inworp. Zakos probeert naar een medespeler te passen. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:22

86e minuut.
Zakos met een snelle inworp. İyigün geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berendsen de bal. Berendsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:23

87e minuut.
Axundov kopt de bal weg. Tanrıverdi probeert de bal aan de voet te houden. Connell speelt de bal door. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:24

88e minuut.
Bədəlbəyli passt de bal in één keer door. Daar is Tanrıverdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şərurspor - Şirvan FK 0:25

89e minuut.
Golon onderschept slim de pass. Golon passt de bal in één keer door. Orpiszewski rent richting de bal. İyigün bereikt de bal nog maar net als eerste. İyigün geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şərurspor 89%, Şirvan FK 11%.
Şərurspor - Şirvan FK 0:25