Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qafqaz FC Force boys FC
Normal Tactiek 1striker
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 57.7
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe geeft de bal voor. Verdixanov kopt de bal weg. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe geeft een lange en hoge pass. Cəmşidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:1

4e minuut.
Brunat kopt de bal weg. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf passt de bal met de wreef. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:2

5e minuut.
MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe geeft de bal voor. Klungelig pakt Verdixanov de bal. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacIndoe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brunat kan de bal niet met de borst controleren. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:3

6e minuut.
Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpulla onderschept slim de pass. Scarpulla passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe passt de bal met de wreef. Hanf speelt de bal door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Hanf de bal. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Məmmədli de bal. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Cəmşidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:4

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarpulla met een snelle inworp. MacIndoe geeft een lange en hoge pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:5

14e minuut.
Hanf is nu in balbezit. Hanf passt de bal met de wreef. MacIndoe geeft de bal voor. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:6

16e minuut.
Brunat is nu in balbezit. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe passt de bal in één keer door. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hanf is nu in balbezit. Hanf probeert naar een medespeler te passen. Scarpulla speelt de bal door. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Brunat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:7

21e minuut.
Markus kan de bal niet met de borst controleren. Markus passt de bal met de wreef. Hanf speelt de bal door. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:8

22e minuut.
Hanf passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scarpulla de bal. Scarpulla met een sublieme pass. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:9

27e minuut.
Məmmədli rent richting de bal. Markus verovert de bal door een tackle van achteren. Markus passt de bal in één keer door. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:10

28e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:11

30e minuut.
Markus rent richting de bal. Klungelig pakt Markus de bal. Markus geeft de bal voor. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel. Cəmşidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:12

31e minuut.
Şəmiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəmiyev geeft de bal voor. Markus kopt de bal weg. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov geeft de bal voor. Scarpulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpulla geeft een lange en hoge pass. Brunat springt en kopt de bal. Cəmşidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Verdixanov geeft een lange en hoge pass. Ağabalayev rent richting de bal. Scarpulla onderschept slim de pass. Scarpulla geeft de bal voor. Brunat springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brunat passt de bal in één keer door. Hanf met een sublieme pass. Brunat is nu in balbezit. Hanf rent richting de bal. Hanf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Şəmiyev kopt de bal weg. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe met een sublieme pass. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Cəmşidov bokst de bal weg. Hanf geeft de bal voor. Klungelig pakt Qafurov de bal. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:13

40e minuut.
Hanf kopt de bal weg. Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus passt de bal in één keer door. Hanf geeft de bal voor. Brunat springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Scarpulla speelt de bal door. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe passt de bal met de wreef. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:14

43e minuut.
Hüseynov met een sublieme pass. Daar is Nəcəfsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:15

45e minuut.
Hanf verovert de bal door een tackle van achteren. Hanf passt de bal met de wreef. Brunat rent richting de bal. Brunat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt MacIndoe de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qafqaz FC 88%, Force boys FC 12%.
Qafqaz FC - Force boys FC 0:15

47e minuut.
Rəsullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf onderschept slim de pass. Hanf met een sublieme pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

48e minuut.
Sălăgeanu onderschept slim de pass. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. Cəmşidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:16

50e minuut.
Şəmiyev is nu in balbezit. MacIndoe verovert de bal door een tackle van achteren. MacIndoe speelt de bal door. Daar is Brunat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe met een sublieme pass. Klungelig pakt Hanf de bal. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Hanf rent richting de bal. Hanf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:17

52e minuut.
Hanf rent richting de bal. Hanf passt de bal zonder na te denken. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:18

54e minuut.
Brunat probeert naar een medespeler te passen. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe passt de bal met de wreef. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe heeft problemen om de bal te vangen. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Markus kopt de bal weg. Klungelig pakt Rəsullu de bal. Məmmədli rent richting de bal. Hanf rent richting de bal. Hanf draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Şəmiyev rent richting de bal. MacIndoe onderschept slim de pass. MacIndoe passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu met een sublieme pass. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Scarpulla speelt de bal door. Markus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brunat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat schiet op doel. Cəmşidov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:19

67e minuut.
Hanf speelt de bal door. Klungelig pakt Brunat de bal. Brunat passt de bal met de wreef. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe haalt uit met een fantastische trap. Cəmşidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:20

71e minuut.
Scarpulla rent richting de bal. Scarpulla geeft een lange en hoge pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel. Cəmşidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:21

73e minuut.
Scarpulla met een sublieme pass. MacIndoe probeert naar een medespeler te passen. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Cəmşidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:22

76e minuut.
Hanf is nu in balbezit. Hanf passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brunat de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Cəmşidov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:23

79e minuut.
Brunat is nu in balbezit. Hanf speelt de bal door. MacIndoe speelt de bal door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:24

80e minuut.
İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf verovert de bal door een tackle van achteren. Hanf probeert naar een medespeler te passen. Brunat rent richting de bal. Brunat draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe haalt uit met een fantastische trap. Cəmşidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanf is nu in balbezit. Hanf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:25

81e minuut.
Məmmədli met een sublieme pass. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe passt de bal zonder na te denken. Daar is Brunat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:26

84e minuut.
MacIndoe probeert naar een medespeler te passen. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Hanf rent richting de bal. Hanf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:27

86e minuut.
Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus passt de bal in één keer door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cəmşidov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Cəmşidov speelt de bal door. MacIndoe kopt de bal weg. Klungelig pakt Brunat de bal. Brunat draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qafqaz FC - Force boys FC 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qafqaz FC 81%, Force boys FC 19%.
Qafqaz FC - Force boys FC 0:28