Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Özün Bilbao Lâ İlâhe İllAllah
Gegenpress Tactiek king
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
29.7 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten incredible
weak Passen formidable
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Şamilov probeert naar een medespeler te passen. Pólvora probeert naar een medespeler te passen. Łatuszyński controleert de bal met de borst. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez springt en kopt de bal. Səidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łatuszyński zal de hoekschop nemen. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen. Səidov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:1

5e minuut.
Zəfərov geeft een lange en hoge pass. Sârbulescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rüstəmbəyli. Rüstəmbəyli krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Sârbulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński geeft de bal voor. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Stammler de bal. Pólvora speelt de bal door. Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu geeft de bal voor. Tağızadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel. Səidov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Səidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:2

15e minuut.
Zəfərov met een snelle inworp. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński passt de bal met de wreef. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:3

19e minuut.
Pólvora speelt de bal door. Klungelig pakt Łatuszyński de bal. Łatuszyński geeft de bal voor. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:4

20e minuut.
Gerth geeft een lange en hoge pass. Calão probeert naar een medespeler te passen. Xudaverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vágner kopt de bal weg. Ramírez met een sublieme pass. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Səidov trapt de bal weg. Pólvora kopt de bal weg. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:5

24e minuut.
Ramírez speelt de bal door. Zəfərov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vágner is nu in balbezit. Vágner geeft een hoge lob. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gutiérrez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:6

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărăcine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zəfərov is nu in balbezit. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Səidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński geeft de bal voor. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zəfərov met de inworp. Gutiérrez controleert de bal met de borst. Gutiérrez schiet op doel. Səidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:7

35e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez schiet op doel. Səidov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:8

37e minuut.
Sârbulescu is nu in balbezit. Nagelmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelmüller geeft een hoge lob. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez met een sublieme pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Səidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:9

43e minuut.
Haza rent richting de bal. Haza geeft de bal voor. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Səidov bokst de bal weg. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özün Bilbao 77%, Lâ İlâhe İllAllah 23%.
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:10

46e minuut.
Şamilov geeft een hoge lob. Ramírez speelt de bal door. Daar is Vágner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner geeft de bal voor. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński met een sublieme pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Səidov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:11

51e minuut.
Ramírez passt de bal in één keer door. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński met een sublieme pass. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vágner is nu in balbezit. Vágner passt de bal met de wreef. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:12

54e minuut.
Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński met een sublieme pass. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Nagelmüller kopt de bal weg. Xudaverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner geeft een hoge lob. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal. Səidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Səidov probeert naar een medespeler te passen. Pólvora kopt de bal weg. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Səidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:13

62e minuut.
Zəfərov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine passt de bal met de wreef. Pólvora geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Səidov met een sublieme pass. Pólvora kopt de bal weg. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:14

64e minuut.
Şamilov geeft een lange en hoge pass. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen. Səidov bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łatuszyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gutiérrez springt en kopt de bal. Səidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:15

66e minuut.
Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:16

69e minuut.
Pólvora is nu in balbezit. Pólvora passt de bal in één keer door. Łatuszyński met een sublieme pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:17

72e minuut.
Haza geeft de bal voor. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński geeft de bal voor. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vágner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner passt de bal in één keer door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Səidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:18

80e minuut.
Haza rent richting de bal. Mărăcine rent richting de bal. Haza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haza krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Haza geeft de bal voor. Koprov rent richting de bal. Ramírez met een sublieme pass. Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński haalt uit met een fantastische trap. Səidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:19

84e minuut.
Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:20

88e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński speelt de bal door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vágner is nu in balbezit. Vágner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Zəfərov met een snelle inworp. Mărăcine rent richting de bal. Ramírez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramírez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özün Bilbao 79%, Lâ İlâhe İllAllah 21%.
Özün Bilbao - Lâ İlâhe İllAllah 0:20