Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venomz Madrid Stars ✨
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Nsana verovert de bal door een tackle van achteren. Nsana geeft de bal voor. Andela rent richting de bal. Moliva onderschept slim de pass. Moliva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Eyoum verovert de bal door een tackle van achteren. Oloa is nu in balbezit. Eyoum verovert de bal door een tackle van achteren. Eyoum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venomz - Madrid Stars ✨ 0:1

13e minuut.
Eyoum speelt de bal door. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. Makadji rent richting de bal. Ekotto rent richting de bal. Ekotto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oloa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moliva de bal. Andela rent richting de bal. Andela geeft een lange en hoge pass. M`Belé kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Essindi met de inworp. Nsana is nu in balbezit. Nsana met een sublieme pass. Moliva bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bulle bokst de bal weg.

28e minuut.
Abunaw passt de bal met de wreef. Klungelig pakt M`Belé de bal. M`Belé met een sublieme pass. Eyoum is nu in balbezit. Eyoum haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kotonang probeert naar een medespeler te passen. Ekotto probeert naar een medespeler te passen. Oloa heeft problemen om de bal te vangen. Eyoum rent richting de bal. Eyoum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venomz - Madrid Stars ✨ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venomz 43%, Madrid Stars ✨ 57%.
Venomz - Madrid Stars ✨ 0:2

51e minuut.
Kotonang geeft een hoge lob. Ekotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyoum rent richting de bal. Eyoum draait met de bal, schiet en ... Pokossi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Kegne de bal onder controle te krijgen. Ehawa speelt de bal door. Moliva rent richting de bal. Moliva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Kotonang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliva rent richting de bal. Kotonang maakt een afschuwelijke overtreding. Kotonang krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Nsana rent richting de bal. Nsana passt de bal met de wreef. Ekotto probeert naar een medespeler te passen. Eyoum is nu in balbezit. Eyoum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venomz 51%, Madrid Stars ✨ 49%.
Venomz - Madrid Stars ✨ 0:2