Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mackedzoa AC Douala city
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Nyobé rent richting de bal. Nyobé geeft de bal voor. N`Kodo probeert de bal met de borst te controleren. Araka is nu in balbezit. Araka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Miller kopt de bal weg. Inworp. Rahibou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. M`Ba is nu in balbezit. M`Ba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bafounta onderschept slim de pass. M`Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyobé. Nyobé krijgt een gele kaart. M`Ba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. M`Ba komt bij de bal en schiet. Bonjawo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackedzoa AC - Douala city 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackedzoa AC 56%, Douala city 44%.
Mackedzoa AC - Douala city 1:0

47e minuut.
M`Ba rent richting de bal. Nyobé verovert de bal door een tackle van achteren. Kotonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafounta onderschept slim de pass. Bafounta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rahibou rent richting de bal. Miller onderschept slim de pass. Miller passt de bal zonder na te denken. Araka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka schiet op doel. N`Jankouo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bafounta is nu in balbezit. M`Ba rent richting de bal. Kotonang bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Ba is nu in balbezit. M`Ba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mackedzoa AC - Douala city 2:0

71e minuut.
Miller passt de bal zonder na te denken. Essa bereikt de bal nog maar net als eerste. Essa geeft een hoge lob. Rahibou is nu in balbezit. Rahibou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackedzoa AC - Douala city 3:0

81e minuut.
M`Bang geeft een hoge lob. Essa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rahibou krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Takam rent richting de bal. Takam passt de bal in één keer door. Nyobé rent richting de bal. M`Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Ba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackedzoa AC 31%, Douala city 69%.
Mackedzoa AC - Douala city 3:0