Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forts Hippopotames nantes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Mpondo geeft een lange en hoge pass. M`Bahoute kopt de bal weg. Doh controleert de bal met de borst. Madi is nu in balbezit. Madi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
M`Bzele rent richting de bal. M`Bzele geeft een lange en hoge pass. Mpondo kopt de bal weg. N`Kamhoua bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kamhoua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
N`Kendzap rent richting de bal. N`Kendzap passt de bal zonder na te denken. Daar is Abah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatiense is nu in balbezit. Tatiense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forts Hippopotames - nantes 0:1

22e minuut.
Nyounai met een sublieme pass. N`Kendzap bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kendzap passt de bal in één keer door. N`Kamhoua is nu in balbezit. N`Kamhoua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ahidjo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mvé komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Djomaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvé rent richting de bal. Djomaha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Djomaha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forts Hippopotames 59%, nantes 41%.
Forts Hippopotames - nantes 0:1

61e minuut.
N`Jeukan geeft een hoge lob. Kong kan de bal niet met de borst controleren. Tatiense rent richting de bal. Tatiense draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nyounai heeft problemen om de bal te vangen. Minyem bereikt de bal nog maar net als eerste. Minyem passt de bal met de wreef. Madi rent richting de bal. Madi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nyounai is nu in balbezit. Minyem begaat een overtreding. Nyounai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nyounai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is N`Kendzap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatiense rent richting de bal. Tatiense draait met de bal, schiet en ... Abah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forts Hippopotames - nantes 0:2

78e minuut.
Tatiense rent richting de bal. Tatiense draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kong de bal onder controle te krijgen. N`Jeukan bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jeukan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forts Hippopotames 60%, nantes 40%.
Forts Hippopotames - nantes 0:2