Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizarro fc Juven FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Fotso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekambi rent richting de bal. N`Jikam rent richting de bal. N`Jikam haalt uit met een fantastische trap. N`Ojappa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Foimi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahanag. Foimi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Kolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ekambi de bal. Fotso is nu in balbezit. Fotso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizarro fc - Juven FC 0:1

20e minuut.
N`Kolo onderschept slim de pass. N`Jikam is nu in balbezit. N`Jikam speelt de bal door. Fotso rent richting de bal. Fotso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. N`Ojappa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
N`Jikam verovert de bal door een tackle van achteren. Bahanag rent richting de bal. Fameni is nu in balbezit. Fameni speelt de bal door. Tene is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Moudoh probeert naar een medespeler te passen. Bong is nu in balbezit. Bong geeft de bal voor. Fotso is nu in balbezit. Fotso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizarro fc - Juven FC 0:2

45e minuut.
Tamen geeft een lange en hoge pass. M`Bulle rent richting de bal. Tene onderschept slim de pass. Tene haalt uit met een fantastische trap. Bong verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizarro fc 56%, Juven FC 44%.
Pizarro fc - Juven FC 0:2

56e minuut.
M`Bulle verovert de bal door een tackle van achteren. Kegne rent richting de bal. Kegne passt de bal met de wreef. Fotso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotso schiet op doel. N`Ojappa bokst de bal weg.

67e minuut.
Kegne rent richting de bal. Kegne geeft een lange en hoge pass. Ekambi probeert de bal aan de voet te houden. Fotso rent richting de bal. Fotso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
N`Jikam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotso is nu in balbezit. N`Jikam rent richting de bal. Fotso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fotso rent richting de bal. Bahanag is nu in balbezit. Fotso onderschept slim de pass. N`Jikam bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jikam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt N`Kolo de bal. Moudoh rent richting de bal. Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tene haalt uit met een fantastische trap. Ipouck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizarro fc - Juven FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizarro fc 55%, Juven FC 45%.
Pizarro fc - Juven FC 1:2