Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kriska Fc cinyordev
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ebale rent richting de bal. Ebale passt de bal zonder na te denken. Tedga kan de bal niet met de borst controleren. Ehawa onderschept slim de pass. Ehawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - cinyordev 1:0

4e minuut.
Tedga met een sublieme pass. Bessala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessala rent richting de bal. Bessala draait met de bal, schiet en ... Biaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ehawa is nu in balbezit. Ehawa probeert naar een medespeler te passen. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale heeft problemen om de bal te vangen. Ebale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kriska Fc 43%, cinyordev 57%.
kriska Fc - cinyordev 1:0

47e minuut.
Tedga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedga probeert naar een medespeler te passen. Mendouga rent richting de bal. Mendouga speelt de bal door. Bessala is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Madi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tedga. Madi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madi met een snel genomen vrije trap. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biaka trapt de bal weg. Daar is Kamdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamdem geeft een lange en hoge pass. Bessala springt en kopt de bal. Biaka bokst de bal weg.

65e minuut.
Pensy met een snelle inworp. Ehawa speelt de bal door. Ebale rent richting de bal. Ebale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - cinyordev 2:0

69e minuut.
Ehawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehawa geeft een lange en hoge pass. Etoundi probeert de bal aan de voet te houden. Ebale rent richting de bal. Ebale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pensy is nu in balbezit. Pensy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Moussambani controleert de bal met de borst. Moussambani geeft een hoge lob. Kouang controleert de bal met de borst. Ebale rent richting de bal. Ebale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe geeft de bal voor. Atangana heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tchinda zal de hoekschop nemen. Biaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kriska Fc 46%, cinyordev 54%.
kriska Fc - cinyordev 2:0