Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mopizor fc TRILLION
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Sadja passt de bal in één keer door. Iya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Chare. Iya raakt geblesseerd tijdens het duel. Yinda met een snel genomen vrije trap. M`Beh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. M`Bulle heeft problemen om de bal te vangen. M`Bulle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mopizor fc - TRILLION 0:1

3e minuut.
N`Toko met een sublieme pass. N`Kamhoua is nu in balbezit. Tchankeu bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kamhoua verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kamhoua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Makadji is nu in balbezit. Makadji probeert naar een medespeler te passen. N`Toko rent richting de bal. Sadja rent richting de bal. Sadja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Kendzap zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tetsia rent richting de bal. Tetsia passt de bal met de wreef. Essama is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Essama neemt de hoekschop. N`Kendzap is nu in balbezit. N`Kendzap draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
N`Chare controleert de bal met de borst. Sadja rent richting de bal. M`Bulle is nu in balbezit. M`Bulle haalt uit met een fantastische trap. M`Beh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mopizor fc - TRILLION 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mopizor fc 47%, TRILLION 53%.
Mopizor fc - TRILLION 0:2

54e minuut.
Iya geeft de bal voor. N`Toko bereikt de bal nog maar net als eerste. Makadji begaat een overtreding. Makadji krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tetsia met een sublieme pass. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yinda. Yinda krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Yinda met een sublieme pass. Klungelig pakt N`Kamhoua de bal. Minlend rent richting de bal. N`Kamhoua verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kamhoua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mopizor fc 53%, TRILLION 47%.
Mopizor fc - TRILLION 0:2