Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Équipe Fc Dñd Flaßh FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Djappa heeft problemen om de bal te vangen. Ombede speelt de bal door. Inoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Inoni draait met de bal, schiet en ... Minlend maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fonlon passt de bal zonder na te denken. Ombede rent richting de bal. Ombede speelt de bal door. N`Gouayiemo is nu in balbezit. N`Gouayiemo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fonlon onderschept slim de pass. Fonlon passt de bal in één keer door. N`Dembel speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ombede passt de bal in één keer door. N`Gouayiemo rent richting de bal. N`Dembel is nu in balbezit. N`Gouayiemo onderschept slim de pass. N`Gouayiemo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kouamo trapt de bal weg. Ombede kopt de bal weg. Nsana probeert de bal aan de voet te houden. N`Gouayiemo rent richting de bal. N`Gouayiemo draait met de bal, schiet en ... Kouamo bokst de bal weg.

32e minuut.
Essa rent richting de bal. Essa probeert naar een medespeler te passen. Ombede is nu in balbezit. Inoni onderschept slim de pass. Inoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Nsana geeft de bal voor. N`Gouayiemo is nu in balbezit. N`Dembel begaat een overtreding. N`Dembel krijgt een gele kaart. N`Gouayiemo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ombede met een snel genomen vrije trap. N`Dembel bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gouayiemo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gouayiemo schiet op doel. Kouamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Équipe Fc 49%, Dñd Flaßh FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Équipe Fc - Dñd Flaßh FC 0:0

49e minuut.
N`Gouayiemo rent richting de bal. N`Dembel is nu in balbezit. N`Dembel probeert naar een medespeler te passen. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Minlend met een sublieme pass. N`Dembel rent richting de bal. Ombede verovert de bal door een tackle van achteren. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Équipe Fc - Dñd Flaßh FC 1:0

53e minuut.
Daar is Ombede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miller is nu in balbezit. Miller met een sublieme pass. Daar is Inoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Équipe Fc - Dñd Flaßh FC 1:1

64e minuut.
Nsana met een snelle inworp. Essa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombede begaat een overtreding. Ombede krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inoni is nu in balbezit. Andela rent richting de bal. Inoni onderschept slim de pass. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Équipe Fc 47%, Dñd Flaßh FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Équipe Fc - Dñd Flaßh FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Équipe Fc 42%, Dñd Flaßh FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Équipe Fc - Dñd Flaßh FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Équipe Fc 64%, Dñd Flaßh FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Équipe Fc - Dñd Flaßh FC 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Inoni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Équipe Fc - Dñd Flaßh FC 1:2
---
Miller legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Miller neemt zijn aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
N`Gouayiemo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Essa neemt zijn aanloop.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Takam neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
N`Dembel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Bwelle legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kouamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ebongué neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Ombede kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Kouamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---