Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSA AC Zebres
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.8
redelijk Schieten matig
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Betala probeert naar een medespeler te passen. Nouazi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makongo. Makongo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Toumou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siakam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halidou. Halidou krijgt een gele kaart. Siakam raakt geblesseerd tijdens het duel. N`Toko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. M`Beyo rent richting de bal. M`Beyo draait met de bal, schiet en ... Napmi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Djom rent richting de bal. Djom passt de bal in één keer door. Moreau is nu in balbezit. M`Beyo onderschept slim de pass. M`Beyo haalt uit met een fantastische trap. Batchaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt N`Guindicta de bal. M`Beyo is nu in balbezit. N`Guindicta rent richting de bal. M`Beyo bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beyo schiet op doel. Batchaya bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BSA - AC Zebres 0:1

35e minuut.
Jua geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toumou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halidou is nu in balbezit. Halidou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kong is nu in balbezit. Kong speelt de bal door. Esso bereikt de bal nog maar net als eerste. Halidou bereikt de bal nog maar net als eerste. Halidou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSA 49%, AC Zebres 51%.
BSA - AC Zebres 0:1

53e minuut.
Kwekeu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Guindicta is nu in balbezit. N`Guindicta passt de bal zonder na te denken. Djom rent richting de bal. Djom geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is N`Guindicta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halidou bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Guindicta rent richting de bal. Halidou verovert de bal door een tackle van achteren. Halidou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Siakam speelt de bal door. N`Guindicta rent richting de bal. N`Guindicta passt de bal met de wreef. M`Beyo is nu in balbezit. M`Beyo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kong speelt de bal door. N`Guindicta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kong begaat een overtreding. Kong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSA 49%, AC Zebres 51%.
BSA - AC Zebres 0:1