Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bryand AS Calmes Ecureuils
343 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Maigari de bal. Ekambi rent richting de bal. Bwelle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bwelle krijgt een gele kaart. Ekambi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sindjoun zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 1:0

7e minuut.
Bikoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bikoi met een sublieme pass. Nlend rent richting de bal. M`Bassa bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Etori passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ahidjo de bal. Ahidjo probeert naar een medespeler te passen. M`Bassa is nu in balbezit. M`Bassa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maigari rent richting de bal. N`Tamack bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekambi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:0

21e minuut.
Etori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi verovert de bal door een tackle van achteren. M`Balla probeert naar een medespeler te passen. Maigari rent richting de bal. Maigari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Etori rent richting de bal. Etori geeft een hoge lob. Angoula heeft problemen om de bal te vangen. M`Bassa is nu in balbezit. M`Bassa draait met de bal, schiet en ... Binya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! M`Bassa rent richting de bal. M`Bassa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:1

45e minuut.
N`Keng bereikt de bal nog maar net als eerste. Etori verovert de bal door een tackle van achteren. Etori speelt de bal door. M`Bassa bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bryand AS 48%, Calmes Ecureuils 52%.
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:1

46e minuut.
Tedga geeft een hoge lob. Ouanga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Angoula de bal onder controle te krijgen. M`Bassa rent richting de bal. M`Bassa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:2

71e minuut.
Klungelig pakt Bikoi de bal. Bikoi geeft de bal voor. Angoula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. M`Bassa is nu in balbezit. M`Bassa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is N`Keng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bassa is nu in balbezit. M`Bassa passt de bal zonder na te denken. Ouanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouanga geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kegne onderschept slim de pass. Kegne speelt de bal door. Tedga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari verovert de bal door een tackle van achteren. Maigari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ouanga kopt de bal weg. Etori is nu in balbezit. Etori met een sublieme pass. M`Bassa is nu in balbezit. M`Bassa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bryand AS 57%, Calmes Ecureuils 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bryand AS 67%, Calmes Ecureuils 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:2

109e minuut.
N`Keng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bikoi speelt de bal door. M`Bassa bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

111e minuut.
Biloa probeert naar een medespeler te passen. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Keng is nu in balbezit. Bikoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bikoi haalt uit met een fantastische trap. Binya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

115e minuut.
Tedga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kegne met de inworp. Ekambi is nu in balbezit. Ekambi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bryand AS 59%, Calmes Ecureuils 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bikoi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ekambi neemt zijn aanloop.
---
M`Bassa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Binya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:4
---
Maigari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Ahidjo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Kegne neemt een korte aanloop naar de penalty stip. M`Belé bokst de bal weg.
---
Etori neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bryand AS - Calmes Ecureuils 2:5
---