Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Vatican Royal Rangers
Normal Tactiek 532
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 33.9
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Inoni trapt de bal weg van het doel. Timba kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert M`Bida de bal onder controle te krijgen. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Eyoum kopt de bal weg. Eto`o probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bafounta de bal onder controle te krijgen. Moutchen is nu in balbezit. Moutchen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Eto`o de bal. Etkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Etkowski passt de bal in één keer door. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Royal Rangers 0:1

10e minuut.
Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen is nu in balbezit. Moutchen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Royal Rangers 0:2

14e minuut.
M`Bida bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bida passt de bal met de wreef. Sindjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafounta heeft problemen om de bal te vangen. Bafounta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panenbeng is nu in balbezit. Panenbeng geeft een lange en hoge pass. Eto`o kopt de bal weg. Sindjoun heeft problemen om de bal te vangen. Etkowski probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Royal Rangers 1:2

23e minuut.
Szymiczek kopt de bal weg. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło speelt de bal door. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Royal Rangers 1:3

29e minuut.
Etkowski onderschept slim de pass. Etkowski speelt de bal door. Szymiczek rent richting de bal. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek met een sublieme pass. Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Eto`o probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moutchen rent richting de bal. Szymiczek rent richting de bal. Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Daar is Sindjoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bafounta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafounta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Panenbeng de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Royal Rangers 2:3

41e minuut.
Klungelig pakt Moutchen de bal. Bafounta rent richting de bal. Sindjoun is nu in balbezit. Bafounta rent richting de bal. Bafounta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Eto`o bereikt de bal nog maar net als eerste. Etkowski onderschept slim de pass. Etkowski passt de bal in één keer door. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Vatican 71%, Royal Rangers 29%.
fc Vatican - Royal Rangers 2:3

47e minuut.
Inworp. Timba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekwala bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen verovert de bal door een tackle van achteren. Moutchen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Makanda heeft problemen om de bal te vangen. Bafounta is nu in balbezit. Bafounta met een sublieme pass. Obama bereikt de bal nog maar net als eerste. Obama probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło passt de bal met de wreef. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Inoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Royal Rangers 2:4

79e minuut.
Timba geeft een hoge lob. Szymiczek is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Banya ... Strafschop! Banya krijgt een gele kaart. Szymiczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Etkowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Royal Rangers 2:5

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Bongo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Eto`o bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen onderschept slim de pass. Moutchen speelt de bal door. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Inoni bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Ekwala de bal. Moutchen is nu in balbezit. Moutchen geeft een lange en hoge pass. Szymiczek kan de bal niet met de borst controleren. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek geeft de bal voor. Inoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obama met een snelle inworp. Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bida is nu in balbezit. M`Bida geeft een lange en hoge pass. M`Bongo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Vatican 63%, Royal Rangers 37%.
fc Vatican - Royal Rangers 2:5