Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The2.O Dangereux Diables
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Moungue is nu in balbezit. Moungue geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bithe de bal onder controle te krijgen. Banya bereikt de bal nog maar net als eerste. Banya schiet op doel. Jouabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
N`Joh is nu in balbezit. N`Joh passt de bal in één keer door. Banya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. N`Toko bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Toko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dikoume schiet op doel. Tchouga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meke rent richting de bal. Meke draait met de bal, schiet en ... Mongoulkou probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Aboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Essomba onderschept slim de pass. Essomba speelt de bal door. Kamtchoum is nu in balbezit. Kamtchoum schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Banya bereikt de bal nog maar net als eerste. Binya onderschept slim de pass. N`Toko bereikt de bal nog maar net als eerste. Banya rent richting de bal. Banya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The2.O 40%, Dangereux Diables 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The2.O - Dangereux Diables 0:0

57e minuut.
N`Konda trapt de bal weg van het doel. N`Joh kopt de bal weg. Kamtchoum is nu in balbezit. Dikoume rent richting de bal. Dikoume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
N`Dongo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dongo geeft de bal voor. Daar is Bithe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banya is nu in balbezit. Banya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The2.O - Dangereux Diables 1:0

81e minuut.
N`Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyobo onderschept slim de pass. Eyobo probeert naar een medespeler te passen. N`Toko bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Toko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
N`Toko heeft problemen om de bal te vangen. N`Joh geeft een hoge lob. N`Toko probeert de bal aan de voet te houden. Kamtchoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamtchoum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The2.O - Dangereux Diables 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The2.O 59%, Dangereux Diables 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The2.O - Dangereux Diables 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Bekombo met een sublieme pass. N`Toko bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Toko passt de bal in één keer door. Banya rent richting de bal. Banya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The2.O - Dangereux Diables 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The2.O 68%, Dangereux Diables 32%.
The2.O - Dangereux Diables 2:1

114e minuut.
Eyobo speelt de bal door. N`Toko is nu in balbezit. Bithe met een sublieme pass. Moungue rent richting de bal. Moungue geeft een lange en hoge pass. Jouabe bokst de bal weg. Banya is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The2.O 54%, Dangereux Diables 46%.
The2.O - Dangereux Diables 2:1