Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria united Bruns Zebres
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Moundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda met een sublieme pass. Colomban rent richting de bal. Colomban haalt uit met een fantastische trap. N`Tieche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Achu is nu in balbezit. Colomban verovert de bal door een tackle van achteren. Colomban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
N`Kongo probeert naar een medespeler te passen. Djonou rent richting de bal. Bouba is nu in balbezit. Bouba passt de bal zonder na te denken. M`Belé geeft een hoge lob. N`Tieche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bouba onderschept slim de pass. Bouba geeft de bal voor. Assalé bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomban onderschept slim de pass. Colomban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria united - Bruns Zebres 0:1

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Eloundou de bal onder controle te krijgen. Eto`o bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eloundou. Eloundou krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Djonou rent richting de bal. Bouba rent richting de bal. Bouba geeft de bal voor. Colomban heeft problemen om de bal te vangen. Colomban schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Eto`o zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda passt de bal met de wreef. Bouba rent richting de bal. Bouba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Colomban rent richting de bal. N`Konda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda rent richting de bal. Colomban rent richting de bal. Colomban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria united - Bruns Zebres 0:2

41e minuut.
Yebga is nu in balbezit. Bouba is nu in balbezit. Bouba passt de bal in één keer door. Colomban is nu in balbezit. Colomban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria united 70%, Bruns Zebres 30%.
Victoria united - Bruns Zebres 0:2

48e minuut.
N`Kongo rent richting de bal. Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eloundou. Mama roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mama kan niet meer verder spelen. N`Dingue komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Eloundou onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eto`o met een snelle inworp. Tchinda geeft een lange en hoge pass. Colomban rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria united - Bruns Zebres 0:3

56e minuut.
N`Kongo is nu in balbezit. N`Dong verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Dingue. N`Dingue krijgt een gele kaart. N`Dong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moundi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria united - Bruns Zebres 1:3

73e minuut.
Assalé geeft de bal voor. N`Dong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Djonou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda verovert de bal door een tackle van achteren. Tchinda draait met de bal, schiet en ... N`Tieche bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria united - Bruns Zebres 1:4

80e minuut.
Tchinda is nu in balbezit. Achu rent richting de bal. Tchinda verovert de bal door een tackle van achteren. Colomban is nu in balbezit. Colomban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Eto`o passt de bal met de wreef. Assalé is nu in balbezit. Assalé geeft een lange en hoge pass. Bouba rent richting de bal. Bouba geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria united 68%, Bruns Zebres 32%.
Victoria united - Bruns Zebres 1:4