Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
edeng fc Mystérieux Moutons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kesseng rent richting de bal. Kesseng passt de bal met de wreef. Manga geeft de bal voor. Daar is M`Belé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Belé draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
edeng fc - Mystérieux Moutons 0:1

7e minuut.
Ayangma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayangma geeft een hoge lob. Daar is Kesseng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebongué is nu in balbezit. Ebongué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Deffo is nu in balbezit. Ebongué is nu in balbezit. Deffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebongué rent richting de bal. Ebongué schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
edeng fc - Mystérieux Moutons 1:1

18e minuut.
Doh heeft problemen om de bal te vangen. Kesseng verovert de bal door een tackle van achteren. M`Belé heeft problemen om de bal te vangen. M`Belé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
edeng fc - Mystérieux Moutons 1:2

26e minuut.
N`Djoké met de inworp. Doh bereikt de bal nog maar net als eerste. Abah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abah krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Atanga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo probeert naar een medespeler te passen. M`Belé rent richting de bal. M`Belé haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Atanga geeft een lange en hoge pass. Doh heeft problemen om de bal te vangen. Momo met een sublieme pass. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doh kopt de bal weg. Daar is N`Toh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebongué draait met de bal, schiet en ... N`Kembe probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edeng fc 53%, Mystérieux Moutons 47%.
edeng fc - Mystérieux Moutons 1:2

46e minuut.
Ebongué passt de bal in één keer door. Manga rent richting de bal. Manga passt de bal met de wreef. M`Belé rent richting de bal. M`Belé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
edeng fc - Mystérieux Moutons 1:3

50e minuut.
Abah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ribouem komt het veld opgelopen.

58e minuut.
M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke onderschept slim de pass. Nseke geeft een lange en hoge pass. N`Djoké bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Djoké geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edeng fc 49%, Mystérieux Moutons 51%.
edeng fc - Mystérieux Moutons 1:3