Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everton fc Odl Boys
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 32.3
zwak Schieten goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
N`Guele bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu passt de bal met de wreef. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dąbiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chrzanowski rent richting de bal. Wanssi onderschept slim de pass. Efoulou is nu in balbezit. Efoulou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Makadji met een sublieme pass. Efoulou is nu in balbezit. Dąbiewicz begaat een overtreding. Efoulou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. N`Guele neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Szabadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szabadi probeert naar een medespeler te passen. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton fc - Odl Boys 0:1

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nami trapt de bal weg. Atasoylu kopt de bal weg. Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trevisan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gathuessi geeft een hoge lob. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuete de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Puiu onderschept slim de pass. Puiu met een sublieme pass. Trevisan rent richting de bal. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Sama probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palucci zal de hoekschop nemen. Amedei is nu in balbezit. Amedei haalt uit met een fantastische trap. Nami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton fc - Odl Boys 0:2

34e minuut.
N`Guele geeft een hoge lob. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz geeft de bal voor. Efoulou is nu in balbezit. Efoulou schiet op doel. Szabadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dąbiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Makadji geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Szabadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton fc - Odl Boys 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everton fc 54%, Odl Boys 46%.
Everton fc - Odl Boys 1:2

46e minuut.
Toderaşca komt het veld opgelopen. Tsoupras komt het veld opgelopen. Gardynik komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Toderaşca geeft een hoge lob. Daar is Aboya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tesso is nu in balbezit. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Puiu onderschept slim de pass. Puiu met een sublieme pass. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan schiet op doel. Nami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton fc - Odl Boys 1:3

69e minuut.
Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Makadji is nu in balbezit. Met opzet legt Palucci zijn tegenspeler op de grond. Palucci krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Doeltrap. Nami met een harde bal richting middenveld. Puiu kopt de bal weg. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Amedei kopt de bal weg. Aboya controleert de bal met de borst. Trevisan rent richting de bal. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Amedei kopt de bal weg. Klungelig pakt Aboya de bal. Tesso rent richting de bal. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Nami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gawlicki met een snelle inworp. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amedei is nu in balbezit. Amedei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Nami niet meer kan verder spelen. M`Bongo komt het veld opgelopen. Puiu komt bij de bal en schiet. Amedei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Puiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca met een sublieme pass. Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kuete passt de bal zonder na te denken. Puiu rent richting de bal. Puiu speelt de bal door. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Toderaşca speelt de bal door. Sama is nu in balbezit. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton fc - Odl Boys 1:4

89e minuut.
Efoulou met een sublieme pass. Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan probeert naar een medespeler te passen. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei draait met de bal, schiet en ... M`Bongo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everton fc 69%, Odl Boys 31%.
Everton fc - Odl Boys 1:4