Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FS Sauriens ABAD Fc
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 34.3
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Raiss verovert de bal door een tackle van achteren. Raiss probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdouraman verovert de bal door een tackle van achteren. Abdouraman haalt uit met een fantastische trap. Wostal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Figurski geeft een lange en hoge pass. Tombi is nu in balbezit. Raiss onderschept slim de pass. Raiss heeft problemen om de bal te vangen. Raiss geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Moutchen rent richting de bal. Tumi is nu in balbezit. Tumi speelt de bal door. Daar is Harb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Sauriens - ABAD Fc 0:1

11e minuut.
Tchinda is nu in balbezit. Eboutou is nu in balbezit. Tumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdouraman onderschept slim de pass. Abdouraman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Eboutou kopt de bal weg. Abdouraman speelt de bal door. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombano onderschept slim de pass. Lombano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Figurski is nu in balbezit. Harb is nu in balbezit. Harb speelt de bal door. Raiss rent richting de bal. Raiss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tsopzang is nu in balbezit. Tsopzang met een sublieme pass. Eboutou probeert de bal met de borst te controleren. Moutchen verovert de bal door een tackle van achteren. Moutchen geeft de bal voor. N`Tsogo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raiss raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sierny komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Tsopzang met een sublieme pass. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb met een sublieme pass. Sierny rent richting de bal. Sierny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tumi kopt de bal weg. Tsopzang rent richting de bal. Tsopzang probeert naar een medespeler te passen. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb draait met de bal, schiet en ... N`Tsogo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kamga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdouraman is nu in balbezit. Abdouraman passt de bal zonder na te denken. Lombano rent richting de bal. Lombano draait met de bal, schiet en ... Wostal bokst de bal weg. Wostal probeert naar een medespeler te passen. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb passt de bal zonder na te denken. Sierny is nu in balbezit. Sierny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Sauriens 61%, ABAD Fc 39%.
FS Sauriens - ABAD Fc 0:1

49e minuut.
Figurski met een sublieme pass. Tsopzang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopzang passt de bal zonder na te denken. Harb rent richting de bal. Harb haalt uit met een fantastische trap. N`Tsogo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Sauriens - ABAD Fc 0:2

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsopzang met de inworp. Figurski rent richting de bal. Figurski geeft de bal voor. Klungelig pakt Harb de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kamga is nu in balbezit. Kamga passt de bal zonder na te denken. Lombano rent richting de bal. Lombano haalt uit met een fantastische trap. Wostal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Sauriens - ABAD Fc 1:2

64e minuut.
Tsopzang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figurski is nu in balbezit. Figurski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sierny de bal. Sierny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FS Sauriens - ABAD Fc 1:3

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsopzang met een snelle inworp. Figurski rent richting de bal. Figurski draait met de bal, schiet en ... Harb springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Sauriens - ABAD Fc 1:4

76e minuut.
Matafirou probeert naar een medespeler te passen. Lombano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombano verovert de bal door een tackle van achteren. Lombano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ekoh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamga met de inworp. Abdouraman rent richting de bal. Abdouraman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Janvier de bal. Lombano bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lombano is nu in balbezit. Lombano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Sauriens - ABAD Fc 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Sauriens 51%, ABAD Fc 49%.
FS Sauriens - ABAD Fc 2:4