Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
k team FC Douala
Normal Tactiek campeonnes
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 34.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Etogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Etogo passt de bal met de wreef. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Timba de bal. Nyobé rent richting de bal. Nyobé probeert naar een medespeler te passen. Kitieu rent richting de bal. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lea verovert de bal door een tackle van achteren. Timba is nu in balbezit. Timba passt de bal zonder na te denken. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Timba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timba geeft een lange en hoge pass. Daar is Etogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitieu rent richting de bal. Kitieu draait met de bal, schiet en ... Obama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
M`Beh controleert de bal met de borst. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh verovert de bal door een tackle van achteren. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kukulu met een snelle inworp. Timba bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba passt de bal met de wreef. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
M`Beh probeert de bal met de borst te controleren. M`Beh passt de bal zonder na te denken. Lea met een sublieme pass. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kitieu rent richting de bal. Kitieu schiet op doel. Obama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Timba de bal. Kitieu rent richting de bal. Kitieu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
k team - FC Douala 0:1

26e minuut.
Kukulu passt de bal zonder na te denken. Nyobé is nu in balbezit. Bengondo maakt een afschuwelijke overtreding. Bengondo krijgt een gele kaart. Nyobé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nyobé zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kitieu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mpondo heeft problemen om de bal te vangen. Momo rent richting de bal. Kamga met een sublieme pass. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
k team - FC Douala 0:2

32e minuut.
Inworp. Kamga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Timba de bal. Timba geeft een hoge lob. Kitieu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
N`Jankouo met een sublieme pass. N`Konda probeert de bal aan de voet te houden. Timba speelt de bal door. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu draait met de bal, schiet en ... Obama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. M`Beh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k team 82%, FC Douala 18%.
k team - FC Douala 0:2

52e minuut.
Nyobé bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyobé passt de bal zonder na te denken. Timba is nu in balbezit. Timba geeft een hoge lob. Kitieu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Obama trapt de bal weg. Kamga rent richting de bal. Kamga geeft een lange en hoge pass. Obama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kukulu speelt de bal door. Klungelig pakt Mpondo de bal. Kamga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga schiet op doel. Momo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
k team - FC Douala 0:3

62e minuut.
Momo rent richting de bal. Timba onderschept slim de pass. Timba geeft een lange en hoge pass. Kitieu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
k team - FC Douala 0:4

66e minuut.
Timba speelt de bal door. Kamga probeert de bal met de borst te controleren. Kamga probeert naar een medespeler te passen. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Nyobé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamga geeft een hoge lob. Kitieu rent richting de bal. Kitieu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Kitieu de bal. Timba rent richting de bal. Timba passt de bal met de wreef. M`Beh rent richting de bal. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Timba verovert de bal door een tackle van achteren. Timba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kitieu de bal. Kitieu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kamga rent richting de bal. Momo is nu in balbezit. Kamga verovert de bal door een tackle van achteren. Kamga geeft een lange en hoge pass. Kitieu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kamga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Timba is nu in balbezit. Timba geeft een hoge lob. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lea geeft een hoge lob. Mpondo heeft problemen om de bal te vangen. M`Bulle rent richting de bal. Timba verovert de bal door een tackle van achteren. Timba geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k team 77%, FC Douala 23%.
k team - FC Douala 0:4