Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Féroces Kangouraux Enigma
Normal Tactiek 532
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 36.1
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Salih geeft een lange en hoge pass. Tikioura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kand Senghor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudose rent richting de bal. Tudose schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kouoh passt de bal zonder na te denken. Digo bereikt de bal nog maar net als eerste. Digo geeft een hoge lob. Gning rent richting de bal. Gning geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Sané met een snelle inworp. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim geeft de bal voor. Lam krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Féroces Kangouraux - Enigma 0:1

17e minuut.
Fary trapt de bal weg. Der Thaim kopt de bal weg. Daar is Tikioura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sané is nu in balbezit. Sané geeft de bal voor. Bai Omar heeft problemen om de bal te vangen. Lam is nu in balbezit. Lam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tikioura geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sané met de inworp. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim geeft een hoge lob. Fary bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sané geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam haalt uit met een fantastische trap. Fary probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Féroces Kangouraux - Enigma 0:2

32e minuut.
Der Thaim onderschept slim de pass. Der Thaim passt de bal zonder na te denken. Tudose rent richting de bal. Lam rent richting de bal. Lam haalt uit met een fantastische trap. Fary kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Féroces Kangouraux - Enigma 0:3

34e minuut.
Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Der Thaim rent richting de bal. Der Thaim met een sublieme pass. Klungelig pakt Tudose de bal. Tudose draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tikioura kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Féroces Kangouraux - Enigma 0:4

38e minuut.
Lam speelt de bal door. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tikioura. Tudose raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tudose kan niet meer verder spelen. Kante komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kouoh passt de bal zonder na te denken. Daar is Digo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Der Thaim speelt de bal door. Lam rent richting de bal. Lam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Féroces Kangouraux 70%, Enigma 30%.
Féroces Kangouraux - Enigma 0:4

52e minuut.
Lam heeft problemen om de bal te vangen. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim passt de bal in één keer door. Kante is nu in balbezit. Kante draait met de bal, schiet en ... Fary kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Klungelig pakt Bai Omar de bal. Gning onderschept slim de pass. Gning speelt de bal door. Lam rent richting de bal. Lam schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Féroces Kangouraux - Enigma 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Féroces Kangouraux 65%, Enigma 35%.
Féroces Kangouraux - Enigma 0:5