Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiques Pétoires SAINT LOUIS ACADEMY FOOT
Normal Tactiek 523
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
N`Doye onderschept slim de pass. N`Doye met een sublieme pass. Pasture rent richting de bal. Pasture geeft de bal voor. N`Doye kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Angulo rent richting de bal. Drymonakos rent richting de bal. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo onderschept slim de pass. Angulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Angulo kan de bal niet met de borst controleren. Dansokho rent richting de bal. Dansokho passt de bal met de wreef. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vieira met de inworp. Kand Senghor is nu in balbezit. Kand Senghor speelt de bal door. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ... Djalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Djalo probeert naar een medespeler te passen. Drymonakos rent richting de bal. Drymonakos passt de bal zonder na te denken. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Pétoires 90%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 10%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magiques Pétoires - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:0

47e minuut.
Serbezov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Dönmezer geeft een lange en hoge pass. Moldenhauer heeft problemen om de bal te vangen. Moldenhauer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Dönmezer kopt de bal weg. Kand Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kand Senghor passt de bal in één keer door. Moldenhauer kan de bal niet met de borst controleren. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ... Djalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Tetard is nu in balbezit. Dönmezer onderschept slim de pass. Dönmezer passt de bal zonder na te denken. Dansokho is nu in balbezit. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Angulo is nu in balbezit. Angulo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Tetard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmezer is nu in balbezit. Tetard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tetard krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Drymonakos speelt de bal door. Dönmezer rent richting de bal. Dönmezer met een sublieme pass. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Diakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakho geeft de bal voor. Serbezov met een sublieme pass. Daar is Drymonakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drymonakos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Caruccio rent richting de bal. Caruccio geeft een hoge lob. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drymonakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drymonakos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Djalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Djalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:1

64e minuut.
Moldenhauer rent richting de bal. Moldenhauer probeert naar een medespeler te passen. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Visconde de Taunay met een sublieme pass. Diakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakho geeft een hoge lob. Visconde de Taunay rent richting de bal. Visconde de Taunay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dönmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky geeft een lange en hoge pass. Pasture rent richting de bal. Pasture geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Drymonakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drymonakos met een sublieme pass. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ... Djalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:2

74e minuut.
Kand Senghor is nu in balbezit. Drymonakos verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo schiet op doel. Djalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Pétoires 83%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 17%.
Magiques Pétoires - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:3