Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Pétoires FC ENGALE 28 TOUBA
Normal Tactiek SUPER MARIO
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 40.4
poor Schieten very good
poor Passen average
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Kabely verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky is nu in balbezit. Colmayer begaat een overtreding. Colmayer krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Stylianou is nu in balbezit. Stylianou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bouba Khadam de bal. Bagat rent richting de bal. Bagat haalt uit met een fantastische trap. Diallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Stojanowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bagat de bal. Bagat speelt de bal door. Funda rent richting de bal. Funda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Stojanowski kopt de bal weg. Funda controleert de bal met de borst. Funda passt de bal in één keer door. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Eerola probeert naar een medespeler te passen. Colmayer rent richting de bal. Colmayer geeft de bal voor. Daar is Bagat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski passt de bal in één keer door. Funda speelt de bal door. Klungelig pakt Bagat de bal. Bagat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC ENGALE 28 TOUBA 0:1

29e minuut.
Tavarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Funda bereikt de bal nog maar net als eerste. Funda speelt de bal door. Bagat is nu in balbezit. Bagat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC ENGALE 28 TOUBA 0:2

31e minuut.
Ielardi geeft een lange en hoge pass. Koïta probeert de bal met de borst te controleren. Bagat rent richting de bal. Bagat draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Colmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmayer geeft een hoge lob. Daar is Bouba Khadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ielardi speelt de bal door. Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Funda bereikt de bal nog maar net als eerste. Funda haalt uit met een fantastische trap. Diallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pétoires 62%, FC ENGALE 28 TOUBA 38%.
Emportés Pétoires - FC ENGALE 28 TOUBA 0:2

48e minuut.
Colmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Colmayer speelt de bal door. Koïta heeft problemen om de bal te vangen. Funda is nu in balbezit. Funda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Eerola kopt de bal weg. Bagat is nu in balbezit. Bagat passt de bal in één keer door. Funda bereikt de bal nog maar net als eerste. Funda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC ENGALE 28 TOUBA 0:3

60e minuut.
Bagat is nu in balbezit. Colmayer is nu in balbezit. Colmayer passt de bal met de wreef. Funda bereikt de bal nog maar net als eerste. Funda haalt uit met een fantastische trap. Diallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bagat is nu in balbezit. Bagat schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Eerola is nu in balbezit. Eerola passt de bal in één keer door. Kabely bereikt de bal nog maar net als eerste. Eerola onderschept slim de pass. Eerola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC ENGALE 28 TOUBA 0:4

75e minuut.
Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski geeft de bal voor. Koïta heeft problemen om de bal te vangen. Bagat is nu in balbezit. Bagat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC ENGALE 28 TOUBA 0:5

77e minuut.
Tavarez rent richting de bal. Funda onderschept slim de pass. Funda passt de bal met de wreef. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - FC ENGALE 28 TOUBA 0:6

77e minuut.
Funda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

87e minuut.
Colmayer onderschept slim de pass. Colmayer passt de bal met de wreef. Bagat rent richting de bal. Bagat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Colmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmayer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bagat de bal. Bagat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pétoires 70%, FC ENGALE 28 TOUBA 30%.
Emportés Pétoires - FC ENGALE 28 TOUBA 0:6