Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baozi Zhenning GOGOGO!!!
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Chenglong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonghe probeert naar een medespeler te passen. Wenzhi is nu in balbezit. Wenzhi haalt uit met een fantastische trap. Yifan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nanshan probeert naar een medespeler te passen. Wenzhi rent richting de bal. Wenzhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zhiqun probeert naar een medespeler te passen. Yihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yihu geeft de bal voor. Daar is Xi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duoduo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Daar is Shaohua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shaohua zijn tegenspeler op de grond. Shaohua is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Ashun is nu in balbezit. Pingshun rent richting de bal. Ashun verovert de bal door een tackle van achteren. Ashun draait met de bal, schiet en ... Yangming werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baozi Zhenning - GOGOGO!!! 0:1

41e minuut.
Yongbo speelt de bal door. Nanshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanshan passt de bal zonder na te denken. Baihu rent richting de bal. Baihu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baozi Zhenning 61%, GOGOGO!!! 39%.
Baozi Zhenning - GOGOGO!!! 0:1

47e minuut.
Baihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baihu passt de bal in één keer door. Zhenyue rent richting de bal. Wenzhi rent richting de bal. Wenzhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baozi Zhenning - GOGOGO!!! 1:1

72e minuut.
Daar is Ning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ning zijn tegenspeler op de grond. Ning is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Lichang controleert de bal met de borst. Baihu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyue met een sublieme pass. Wenzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhi draait met de bal, schiet en ... Yifan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baozi Zhenning - GOGOGO!!! 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baozi Zhenning 55%, GOGOGO!!! 45%.
Baozi Zhenning - GOGOGO!!! 2:1