Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hagongda Zhongyuan Xuebai 85097
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Fujun rent richting de bal. Fujun passt de bal met de wreef. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunwen is nu in balbezit. Yunwen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tianyou probeert naar een medespeler te passen. Tianshuo rent richting de bal. Jiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Jiyu schiet op doel. Zirong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagongda Zhongyuan - Xuebai 85097 0:1

20e minuut.
Jiyu passt de bal met de wreef. Guanyi is nu in balbezit. Tianyou begaat een overtreding. Tianyou krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Yunwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianshuo verovert de bal door een tackle van achteren. Yunwen rent richting de bal. Yunwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jiyu onderschept slim de pass. Jiyu passt de bal zonder na te denken. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagongda Zhongyuan - Xuebai 85097 0:2

32e minuut.
Yunwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunwen met een sublieme pass. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang schiet op doel. Klungelig pakt Keqin de bal. Shuren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hagongda Zhongyuan 45%, Xuebai 85097 55%.
Hagongda Zhongyuan - Xuebai 85097 0:2

57e minuut.
Honglei is nu in balbezit. Jiyu is nu in balbezit. Jiyu passt de bal zonder na te denken. Yijin rent richting de bal. Yijin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jiyu met een sublieme pass. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin verovert de bal door een tackle van achteren. Yijin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ruowen geeft een hoge lob. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongfang rent richting de bal. Yijin verovert de bal door een tackle van achteren. Yijin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Suhang is nu in balbezit. Suhang speelt de bal door. Guanyi is nu in balbezit. Yunwen rent richting de bal. Yunwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Jiyu passt de bal met de wreef. Yunwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruowen is nu in balbezit. Yunwen onderschept slim de pass. Yunwen probeert naar een medespeler te passen. Shuren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Haiguang de bal. Jiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyu passt de bal zonder na te denken. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagongda Zhongyuan - Xuebai 85097 0:3

88e minuut.
Jiyu geeft de bal voor. Klungelig pakt Fu de bal. Fu speelt de bal door. Yijin is nu in balbezit. Yijin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hagongda Zhongyuan - Xuebai 85097 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hagongda Zhongyuan 60%, Xuebai 85097 40%.
Hagongda Zhongyuan - Xuebai 85097 0:4