Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chenglong Honghe Ayumi
Normal Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Bohu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng passt de bal met de wreef. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fu`an passt de bal zonder na te denken. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng passt de bal in één keer door. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Haiyong is nu in balbezit. Haiyong geeft een lange en hoge pass. Minzhi heeft problemen om de bal te vangen. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gai verovert de bal door een tackle van achteren. Gai geeft de bal voor. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - Ayumi 0:1

25e minuut.
Gai is nu in balbezit. Gai geeft een hoge lob. Guanghu rent richting de bal. Hongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bohu verovert de bal door een tackle van achteren. Bohu geeft de bal voor. Klungelig pakt Yonglin de bal. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Honghe 61%, Ayumi 39%.
Chenglong Honghe - Ayumi 0:1

52e minuut.
Mingjian geeft de bal voor. Inworp. Qiuyue met een snelle inworp. Qinbo rent richting de bal. Qinbo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Haiyong is nu in balbezit. Haiyong met een sublieme pass. Guiyang is nu in balbezit. Hongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Xianyu met een snelle inworp. Zhicheng probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Runfa zijn tegenspeler op de grond. Runfa krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Dilong passt de bal zonder na te denken. Haiying rent richting de bal. Dilong verovert de bal door een tackle van achteren. Qinbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinbo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Honghe 52%, Ayumi 48%.
Chenglong Honghe - Ayumi 0:1