Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Changcheng Zhenning Yuchun Dawei
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Shitao de bal onder controle te krijgen. Fujun is nu in balbezit. Qingying schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Qingying krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Zhengbin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhongmou rent richting de bal. Zhongmou passt de bal met de wreef. Jieshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jieshi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Shipeng is nu in balbezit. Jieshi rent richting de bal. Shipeng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shipeng krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Xiaobo is nu in balbezit. Xiaobo geeft een hoge lob. Yuxin rent richting de bal. Yuanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanyuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Xiaobo rent richting de bal. Jieshi verovert de bal door een tackle van achteren. Jieshi met een sublieme pass. Zhongmou is nu in balbezit. Zhongmou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - Yuchun Dawei 1:0

19e minuut.
Jieshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanyuan probeert naar een medespeler te passen. Shipeng rent richting de bal. Shipeng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fuqiang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhaolun met een snelle inworp. Zhongmou is nu in balbezit. Zhongmou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yuanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Shipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanyuan is nu in balbezit. Yuanyuan haalt uit met een fantastische trap. Jianping probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Changcheng Zhenning - Yuchun Dawei 1:1

37e minuut.
Yuanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanyuan speelt de bal door. Jicheng rent richting de bal. Shipeng is nu in balbezit. Shipeng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zhongmou is nu in balbezit. Qingying bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongmou begaat een overtreding. Zhongmou krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Qingying onderschept slim de pass. Qingying geeft een lange en hoge pass. Jicheng rent richting de bal. Yuanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 50%, Yuchun Dawei 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Changcheng Zhenning - Yuchun Dawei 1:1

49e minuut.
Jieshi kopt de bal weg. Jianhu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fujun is nu in balbezit. Fujun schiet op doel. Qitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - Yuchun Dawei 2:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhengbin met de inworp. Yuanyuan met een sublieme pass. Shipeng rent richting de bal. Shipeng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jianping probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jieshi is nu in balbezit. Jieshi geeft een hoge lob. Inworp. Shitao met een snelle inworp. Houliang geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 44%, Yuchun Dawei 56%.
Changcheng Zhenning - Yuchun Dawei 2:1