Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrilla Yinmo Shougang
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Qiaosheng is nu in balbezit. Shitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunhe begaat een overtreding. Yunhe krijgt een gele kaart. Shitao raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bingyun neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zhongzheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Qixia verovert de bal door een tackle van achteren. Qixia passt de bal met de wreef. Liangde bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Xiaoshuang geeft een hoge lob. Daar is Beixing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shitao rent richting de bal. Shitao draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Su geeft een lange en hoge pass. Hengyuan rent richting de bal. Hengyuan passt de bal met de wreef. Shitao is nu in balbezit. Shitao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Qiaosheng speelt de bal door. Shitao rent richting de bal. Shitao passt de bal zonder na te denken. Hengyuan is nu in balbezit. Hengyuan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bingyun rent richting de bal. Shiqi onderschept slim de pass. Shiqi probeert naar een medespeler te passen. Liangde rent richting de bal. Liangde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrilla - Yinmo Shougang 0:1

41e minuut.
Qiaosheng rent richting de bal. Qiaosheng geeft een lange en hoge pass. Jiade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Qiaosheng probeert de bal met de borst te controleren. Baorui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qiaosheng. Qiaosheng krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrilla 47%, Yinmo Shougang 53%.
Guerrilla - Yinmo Shougang 0:1

52e minuut.
Shitao is nu in balbezit. Yunhe is nu in balbezit. Shitao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yunhe roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yunhe kan niet meer verder spelen. Dalong komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengyuan is nu in balbezit. Su geeft de bal voor. Shitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerrilla - Yinmo Shougang 1:1

55e minuut.
Daar is Liangde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shitao rent richting de bal. Liangde begaat een overtreding. Liangde krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Baorui is nu in balbezit. Baorui geeft een lange en hoge pass. Shengqing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liangde rent richting de bal. Liangde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dalong passt de bal met de wreef. Wanjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangde begaat een overtreding. Liangde krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Haoyang kopt de bal weg. Shitao rent richting de bal. Shitao geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hengyuan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrilla - Yinmo Shougang 2:1

80e minuut.
Zhengping bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Su. Su krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Qiaosheng is nu in balbezit. Dalong onderschept slim de pass. Dalong probeert naar een medespeler te passen. Baorui rent richting de bal. Baorui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrilla 50%, Yinmo Shougang 50%.
Guerrilla - Yinmo Shougang 2:1