Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wulitou Huashan 冠军AC大连
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Yihua passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shunchi de bal. Shunchi passt de bal met de wreef. Junming bereikt de bal nog maar net als eerste. Junming haalt uit met een fantastische trap. Bowei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Shunchi rent richting de bal. Weihua verovert de bal door een tackle van achteren. Weihua geeft een hoge lob. Changbao is nu in balbezit. Changbao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Weihua probeert naar een medespeler te passen. Lianyun is nu in balbezit. Changbao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Changbao krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Shunchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunchi passt de bal met de wreef. Junming bereikt de bal nog maar net als eerste. Junming schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jiandong de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Qiangde haalt uit met een fantastische trap. Jiandong kopt de bal weg. Weihua heeft problemen om de bal te vangen. Shaokun rent richting de bal. Shaokun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Qiangde probeert de bal met de borst te controleren. Qiangde passt de bal met de wreef. Junming bereikt de bal nog maar net als eerste. Junming schiet op doel. Bowei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wulitou Huashan - 冠军AC大连 0:1

39e minuut.
Yihua met een sublieme pass. Klungelig pakt Changbao de bal. Yihua rent richting de bal. Junming onderschept slim de pass. Junming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wulitou Huashan 58%, 冠军AC大连 42%.
Wulitou Huashan - 冠军AC大连 0:1

51e minuut.
Pingping bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingping geeft een hoge lob. Song probeert de bal aan de voet te houden. Changbao is nu in balbezit. Changbao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Song geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuan met de inworp. Yihua is nu in balbezit. Yihua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Keqin passt de bal met de wreef. Jueyuan rent richting de bal. Shunchi verovert de bal door een tackle van achteren. Junming is nu in balbezit. Junming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wulitou Huashan - 冠军AC大连 0:2

67e minuut.
Xuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Changbao de bal. Changbao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wulitou Huashan - 冠军AC大连 1:2

77e minuut.
Rui is nu in balbezit. Shunchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rui. Shunchi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Daar is Weihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunqiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weihua verovert de bal door een tackle van achteren. Yihua rent richting de bal. Yihua schiet op doel. Yingjie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Changbao rent richting de bal. Changbao passt de bal met de wreef. Xuan met een sublieme pass. Yihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Yihua haalt uit met een fantastische trap. Yingjie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yihua heeft problemen om de bal te vangen. Shunchi probeert naar een medespeler te passen. Junlin rent richting de bal. Junming verovert de bal door een tackle van achteren. Junming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wulitou Huashan 45%, 冠军AC大连 55%.
Wulitou Huashan - 冠军AC大连 1:2