Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artillery vehicle FC taishan
433 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Rongzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haifeng onderschept slim de pass. Haifeng geeft de bal voor. Jinnan rent richting de bal. Jinnan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Tianqi de bal. Ruyun rent richting de bal. Ruyun passt de bal in één keer door. Fangui is nu in balbezit. Fangui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Haifeng probeert naar een medespeler te passen. Longyuan rent richting de bal. Longyuan passt de bal zonder na te denken. Fangui is nu in balbezit. Fangui passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qishan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Artillery vehicle FC - taishan 0:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jing met een snelle inworp. Fangui is nu in balbezit. Fangui draait met de bal, schiet en ... Qidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artillery vehicle FC - taishan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artillery vehicle FC 56%, taishan 44%.
Artillery vehicle FC - taishan 0:2

46e minuut.
Jinnan is nu in balbezit. Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dexiang verovert de bal door een tackle van achteren. Jinnan rent richting de bal. Jinnan haalt uit met een fantastische trap. Ashun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Haifeng is nu in balbezit. Haifeng speelt de bal door. Klungelig pakt Jinnan de bal. Dexiang is nu in balbezit. Dexiang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mingfeng probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jinyu zal de hoekschop nemen. Haifeng maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Zhongtang de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zhongtang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongtang geeft een hoge lob. Qishan kopt de bal weg. Fangui is nu in balbezit. Fangui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jinyu onderschept slim de pass. Jinyu speelt de bal door. Guanhai rent richting de bal. Dexiang verovert de bal door een tackle van achteren. Dexiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dexiang verovert de bal door een tackle van achteren. Jinnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dexiang is nu in balbezit. Jinnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinnan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Haifeng heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mingfeng geeft een lange en hoge pass. Tianxing is nu in balbezit. Tianxing geeft een hoge lob. Qishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qishan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sheng is nu in balbezit. Sheng met een sublieme pass. Qishan is nu in balbezit. Fangui is nu in balbezit. Fangui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artillery vehicle FC - taishan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artillery vehicle FC 44%, taishan 56%.
Artillery vehicle FC - taishan 0:3