Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liangying Valley F.C. Fujian Red Utd.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Zhiqiang met een snelle inworp. Tenglong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yuepeng. Yuepeng krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mingxian rent richting de bal. Tenglong verovert de bal door een tackle van achteren. Yuepeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingxian is nu in balbezit. Mingxian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Junting met de inworp. Songshan met een sublieme pass. Zhihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Suhang onderschept slim de pass. Suhang probeert naar een medespeler te passen. Zhihao rent richting de bal. Zhihao haalt uit met een fantastische trap. Jianlong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Xiangjie trapt de bal weg van het doel. Yuepeng kopt de bal weg. Klungelig pakt Heng de bal. Mingxian rent richting de bal. Mingxian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Zhenyue kopt de bal weg. Tenglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuepeng verovert de bal door een tackle van achteren. Mingxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingxian haalt uit met een fantastische trap. Weiguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Yijia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bo met een snelle inworp. Yuepeng geeft een hoge lob. Zhao geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Yuepeng de bal. Tenglong onderschept slim de pass. Tenglong passt de bal zonder na te denken. Zhihao is nu in balbezit. Zhihao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Junzhe passt de bal in één keer door. Tenglong rent richting de bal. Tenglong speelt de bal door. Mingxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingxian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liangying Valley F.C. 55%, Fujian Red Utd. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liangying Valley F.C. - Fujian Red Utd. 0:0

49e minuut.
Junzhe speelt de bal door. Zhao rent richting de bal. Zhao passt de bal zonder na te denken. Mingxian is nu in balbezit. Mingxian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liangying Valley F.C. - Fujian Red Utd. 0:1

67e minuut.
Junzhe probeert naar een medespeler te passen. Mingxian is nu in balbezit. Heng is nu in balbezit. Mingxian onderschept slim de pass. Mingxian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weiguo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liangying Valley F.C. - Fujian Red Utd. 0:2

77e minuut.
Xiangjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangjie geeft een hoge lob. Inworp. Junting met de inworp. Songshan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
She rent richting de bal. She geeft een hoge lob. Bo kopt de bal weg. Mingxian rent richting de bal. Mingxian draait met de bal, schiet en ... Weiguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liangying Valley F.C. - Fujian Red Utd. 0:3

88e minuut.
Zhangguang passt de bal in één keer door. Zhao rent richting de bal. Zhao probeert naar een medespeler te passen. Mingxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingxian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liangying Valley F.C. 48%, Fujian Red Utd. 52%.
Liangying Valley F.C. - Fujian Red Utd. 0:3