Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yike Baocheng Baoliang Qinglong
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 20.6
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Baifu rent richting de bal. Baifu met een sublieme pass. Yuan`an rent richting de bal. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - Baoliang Qinglong 1:0

23e minuut.
Yujian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yujian geeft een hoge lob. Huade kopt de bal weg. Yuan`an is nu in balbezit. Yuan`an schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yike Baocheng 47%, Baoliang Qinglong 53%.
Yike Baocheng - Baoliang Qinglong 1:0

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Honglian trapt de bal weg. Baifu kopt de bal weg. Yuan`an rent richting de bal. Yuan`an haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yujian heeft problemen om de bal te vangen. Yuan`an probeert naar een medespeler te passen. Shenhao rent richting de bal. Weimiao onderschept slim de pass. Weimiao haalt uit met een fantastische trap. Oulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Doeltrap. Songhai met een harde bal richting middenveld. Mizong kopt de bal weg. Haoliang rent richting de bal. Haoliang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Guiming geeft een hoge lob. Guanhua kopt de bal weg. Shenhao probeert de bal aan de voet te houden. Tianzhu is nu in balbezit. Tianzhu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tianzhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianzhu haalt uit met een fantastische trap. Oulu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yike Baocheng 42%, Baoliang Qinglong 58%.
Yike Baocheng - Baoliang Qinglong 1:0