Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hanchao Teda Zhejiang FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiacheng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo verovert de bal door een tackle van achteren. Jianbo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tie met een snelle inworp. Haitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekai rent richting de bal. Haitao verovert de bal door een tackle van achteren. Haitao geeft de bal voor. Yufeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Zhejiang FC 0:1

15e minuut.
Zhifu kopt de bal weg. Shuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo verovert de bal door een tackle van achteren. Jianbo verovert de bal door een tackle van achteren. Jianbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zhifu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dekai de bal. Shizu rent richting de bal. Shizu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Zhejiang FC 0:2

24e minuut.
Shuai verovert de bal door een tackle van achteren. Guangyong rent richting de bal. Shuai verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jiacheng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Weibo geeft de bal voor. Liqiang rent richting de bal. Liqiang passt de bal zonder na te denken. Jianbo is nu in balbezit. Jianbo haalt uit met een fantastische trap. Jicheng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Shizu met een sublieme pass. Zhenze rent richting de bal. Haitao onderschept slim de pass. Haitao haalt uit met een fantastische trap. Yufeng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Zhejiang FC 0:3

37e minuut.
Yunling is nu in balbezit. Haitao verovert de bal door een tackle van achteren. Haitao passt de bal in één keer door. Daar is Shizu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shizu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Zhejiang FC 0:4

40e minuut.
Zhifu passt de bal in één keer door. Tie is nu in balbezit. Tie speelt de bal door. Shizu is nu in balbezit. Shizu schiet op doel. Yufeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanchao Teda 42%, Zhejiang FC 58%.
Hanchao Teda - Zhejiang FC 0:4

51e minuut.
Inworp. Liqiang met de inworp. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo verovert de bal door een tackle van achteren. Jianbo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Shuai heeft problemen om de bal te vangen. Shuai haalt uit met een fantastische trap. Jiacheng kopt de bal weg. Jianbo is nu in balbezit. Jianbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Tie de bal. Tie geeft een lange en hoge pass. Yongshun rent richting de bal. Zhifu rent richting de bal. Zhifu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Quanji speelt de bal door. Zhifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhifu met een sublieme pass. Yiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiming geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Yiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiming geeft de bal voor. Haitao rent richting de bal. Haitao draait met de bal, schiet en ... Yufeng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Zhejiang FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanchao Teda 54%, Zhejiang FC 46%.
Hanchao Teda - Zhejiang FC 0:5