Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niurouchch Crimson Typhoon
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 26.4
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Niuniu met de inworp. Yonghai controleert de bal met de borst. Guocong is nu in balbezit. Riguleng is nu in balbezit. Riguleng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niurouchch - Crimson Typhoon 1:0

4e minuut.
Guanhai verovert de bal door een tackle van achteren. Shangxian probeert naar een medespeler te passen. Jichang rent richting de bal. Guanhai rent richting de bal. Guanhai schiet op doel. Longteng bokst de bal weg.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guocong met de inworp. Yinquan geeft een hoge lob. Guanhai rent richting de bal. Guanhai schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shenyang is nu in balbezit. Shenyang met een sublieme pass. Lifan is nu in balbezit. Lifan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Weichang de bal onder controle te krijgen. Minghua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Tengjiao heeft problemen om de bal te vangen. Wei verovert de bal door een tackle van achteren. Wei met een sublieme pass. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jichang geeft een lange en hoge pass. Wulong kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jielun de bal onder controle te krijgen. Lifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Guocong de bal onder controle te krijgen. Tengjiao kopt de bal weg. Guocong met een sublieme pass. Guanhai rent richting de bal. Guanhai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Yinquan de bal. Shenyang is nu in balbezit. Yinquan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yinquan krijgt een gele kaart. Shenyang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shangxian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tengjiao kopt de bal weg. Guanhai rent richting de bal. Guanhai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tengjiao verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shenyang neemt de hoekschop. Lifan rent richting de bal. Lifan haalt uit met een fantastische trap. Minghua bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
niurouchch - Crimson Typhoon 1:1

30e minuut.
Shengjie is nu in balbezit. Shengjie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tengjiao de bal. Lifan rent richting de bal. Lifan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niurouchch - Crimson Typhoon 1:2

32e minuut.
Weichang geeft een hoge lob. Inworp. Shenyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wulong is nu in balbezit. Wulong geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Lifan de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lifan rent richting de bal. Lifan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niurouchch - Crimson Typhoon 1:3

40e minuut.
Weichang onderschept slim de pass. Shengjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Shengjie probeert naar een medespeler te passen. Wulong rent richting de bal. Wulong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niurouchch - Crimson Typhoon 1:4

44e minuut.
Jielun rent richting de bal. Zhongshan is nu in balbezit. Jielun speelt de bal door. Shenyang kan de bal niet met de borst controleren. Shenyang geeft de bal voor. Minghua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lifan is nu in balbezit. Lifan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niurouchch - Crimson Typhoon 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurouchch 58%, Crimson Typhoon 42%.
niurouchch - Crimson Typhoon 1:5

46e minuut.
Riguleng onderschept slim de pass. Yonghai rent richting de bal. Yonghai passt de bal in één keer door. Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Wei passt de bal met de wreef. Shengjie met een sublieme pass. Lifan rent richting de bal. Lifan draait met de bal, schiet en ... Jielun probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jichang passt de bal met de wreef. Niuniu rent richting de bal. Niuniu geeft een hoge lob. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Shenyang is nu in balbezit. Shenyang geeft een lange en hoge pass. Jielun probeert de bal met de borst te controleren. Wulong rent richting de bal. Wulong draait met de bal, schiet en ... Minghua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Yonghai rent richting de bal. Yonghai geeft een hoge lob. Shenyang kopt de bal weg. Klungelig pakt Wulong de bal. Wulong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jichang heeft problemen om de bal te vangen. Yonghai bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Riguleng zijn tegenspeler op de grond. Yonghai moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yonghai kan niet meer verder spelen. Langowski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tengjiao passt de bal met de wreef. Guanhai is nu in balbezit. Langowski is nu in balbezit. Guanhai verovert de bal door een tackle van achteren. Guanhai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurouchch 49%, Crimson Typhoon 51%.
niurouchch - Crimson Typhoon 1:5