Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baoqingtian Sanxia Red comet
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Fansen onderschept slim de pass. Fansen probeert naar een medespeler te passen. Quanshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhushan onderschept slim de pass. Zhushan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baoqingtian Sanxia - Red comet 0:1

5e minuut.
Wenliang onderschept slim de pass. Wenliang speelt de bal door. Fansen rent richting de bal. Zhushan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhushan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Zongtang passt de bal in één keer door. Fansen is nu in balbezit. Fansen passt de bal zonder na te denken. Zhushan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhushan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Guanyi met een sublieme pass. Sutang is nu in balbezit. Xuezhi is nu in balbezit. Shunfu rent richting de bal. Shunfu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Qiuliang passt de bal zonder na te denken. Fansen is nu in balbezit. Fansen passt de bal in één keer door. Zhushan rent richting de bal. Zhushan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Xuanwu is nu in balbezit. Quanshun is nu in balbezit. Quanshun passt de bal in één keer door. Fansen rent richting de bal. Fansen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baoqingtian Sanxia 60%, Red comet 40%.
Baoqingtian Sanxia - Red comet 0:1

49e minuut.
Wenliang geeft de bal voor. Xuezhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fansen rent richting de bal. Fansen draait met de bal, schiet en ... Zhizun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zhushan rent richting de bal. Zhushan draait met de bal, schiet en ... Daar is Quanshun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fansen is nu in balbezit. Fansen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Baozhong trapt de bal weg van het doel. Sutang kan de bal niet met de borst controleren. Fansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhushan is nu in balbezit. Zhushan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baoqingtian Sanxia - Red comet 0:2

76e minuut.
Xiangfu geeft de bal voor. Inworp. Wenliang met een snelle inworp. Fansen is nu in balbezit. Fansen draait met de bal, schiet en ... Baozhong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baoqingtian Sanxia 66%, Red comet 34%.
Baoqingtian Sanxia - Red comet 0:2