Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huangwangba Zhujiang bushgan
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 24.8
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Yingchao geeft een hoge lob. Fujian heeft problemen om de bal te vangen. Xiangyun is nu in balbezit. Fujian verovert de bal door een tackle van achteren. Fujian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Xifu geeft een hoge lob. Xiangyun kopt de bal weg. Haotian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongzhen verovert de bal door een tackle van achteren. Rongzhen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - bushgan 1:0

21e minuut.
Rongzhen passt de bal in één keer door. Daqiang is nu in balbezit. Xifu begaat een overtreding. Xifu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Longqiang is nu in balbezit. Wuyue onderschept slim de pass. Wuyue speelt de bal door. Rongzhen rent richting de bal. Rongzhen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Xiangyun onderschept slim de pass. Haotian begaat een overtreding. Xiangyun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guanxi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rongzhen controleert de bal met de borst. Rongzhen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - bushgan 2:0

42e minuut.
Haotian bereikt de bal nog maar net als eerste. Haotian probeert naar een medespeler te passen. Youcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcai schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guanxi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanglong zal de hoekschop nemen. Daar is Guanxi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanglong zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Yingchao geeft een lange en hoge pass. Youcai is nu in balbezit. Youcai draait met de bal, schiet en ... Guanxi probeert de bal aan de voet te houden. Sisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - bushgan 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba Zhujiang 51%, bushgan 49%.
Huangwangba Zhujiang - bushgan 2:1

47e minuut.
Shengqing rent richting de bal. Shengqing geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wuyue de bal onder controle te krijgen. Youcai is nu in balbezit. Youcai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Youcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian rent richting de bal. Youcai is nu in balbezit. Youcai schiet op doel. Sisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huangwangba Zhujiang - bushgan 2:2

60e minuut.
Kanglong onderschept slim de pass. Kanglong met een sublieme pass. Dongpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcai verovert de bal door een tackle van achteren. Youcai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - bushgan 2:3

62e minuut.
Fujian onderschept slim de pass. Fujian passt de bal zonder na te denken. Guanxi rent richting de bal. Youcai rent richting de bal. Youcai schiet op doel. Sisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yingchao probeert naar een medespeler te passen. Dongpeng rent richting de bal. Xifu geeft de bal voor. Youcai rent richting de bal. Youcai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Huiqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Youcai is nu in balbezit. Youcai schiet op doel. Klungelig pakt Yougen de bal. Sisi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - bushgan 2:4

72e minuut.
Klungelig pakt Longqiang de bal. Longqiang passt de bal met de wreef. Youcai rent richting de bal. Youcai haalt uit met een fantastische trap. Yougen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Haotian speelt de bal door. Kanglong rent richting de bal. Kanglong passt de bal zonder na te denken. Youcai rent richting de bal. Youcai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba Zhujiang 69%, bushgan 31%.
Huangwangba Zhujiang - bushgan 2:4