Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SES United 浪子不回头
Normal Tactiek 浪子-A
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 30.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Guoxiang geeft een lange en hoge pass. Huaqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping begaat een overtreding. Junping krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Huaqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingwei is nu in balbezit. Junping rent richting de bal. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Shunli geeft een lange en hoge pass. Manshu probeert naar een medespeler te passen. Junping kopt de bal weg. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan haalt uit met een fantastische trap. Erkang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cuishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuishan passt de bal met de wreef. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan draait met de bal, schiet en ... Erkang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - 浪子不回头 0:1

41e minuut.
Kegang rent richting de bal. Kegang geeft de bal voor. Junping kopt de bal weg. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jingwei probeert naar een medespeler te passen. Cangyan rent richting de bal. Quanji schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quanji is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 66%, 浪子不回头 34%.
SES United - 浪子不回头 0:1

46e minuut.
Lizhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huajian is nu in balbezit. Lizhi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lizhi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lizhi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Zhaojun speelt de bal door. Huajian controleert de bal met de borst. Zhaojun speelt de bal door. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Huajian speelt de bal door. Junping rent richting de bal. Junping speelt de bal door. Cangyan rent richting de bal. Cangyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - 浪子不回头 0:2

69e minuut.
Klungelig pakt Guoxiang de bal. Guoxiang probeert naar een medespeler te passen. Jingwei speelt de bal door. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Junping is nu in balbezit. Junping geeft de bal voor. Klungelig pakt Cangyan de bal. Haiyang rent richting de bal. Haiyang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Guoxiang is nu in balbezit. Guoxiang speelt de bal door. Cangyan rent richting de bal. Cangyan schiet op doel. Xiaoyi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Guoxiang speelt de bal door. Cangyan rent richting de bal. Cangyan passt de bal in één keer door. Junping is nu in balbezit. Junping schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 84%, 浪子不回头 16%.
SES United - 浪子不回头 0:2