Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 13:28
  • Bekerwedstrijd: China FA Cup
  • Stadion: gooder Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
gooder 牛肉串串
Normal Tactiek 牛肉串
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 43.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Aoyun is nu in balbezit. Aoyun probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dayıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dayıoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mengde geeft een hoge lob. Laifu kopt de bal weg. Daar is Aoyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Aoyun kopt de bal weg. Inworp. Dayıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Aoyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laifu is nu in balbezit. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing draait met de bal, schiet en ... Pujie probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:1

10e minuut.
Gherman met een sublieme pass. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing passt de bal met de wreef. Gherman rent richting de bal. Gherman schiet op doel. Yunfeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:2

11e minuut.
Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dayıoğlu geeft een hoge lob. Jingjing controleert de bal met de borst. Jingjing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zuo trapt de bal weg. Laifu kopt de bal weg. Aoyun heeft problemen om de bal te vangen. Gherman is nu in balbezit. Gherman schiet op doel. Yunfeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mengde geeft een hoge lob. Marczuk rent richting de bal. Bingbing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bingbing krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Marczuk geeft de bal voor. Gherman kopt de bal weg. Daar is Jingjing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingjing haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zuo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Laifu rent richting de bal. Abdul`ahat rent richting de bal. Abdul`ahat passt de bal zonder na te denken. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Yunfeng trapt de bal weg van het doel. Daar is Vandermollen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandermollen met een sublieme pass. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing schiet op doel. Yunfeng bokst de bal weg. Gherman rent richting de bal. Gherman draait met de bal, schiet en ... Yunfeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:3

23e minuut.
Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shouting de bal. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing draait met de bal, schiet en ... Yunfeng bokst de bal weg.

25e minuut.
Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman passt de bal in één keer door. Jingjing heeft problemen om de bal te vangen. Gherman rent richting de bal. Gherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:4

31e minuut.
Dowgwiłło met een snelle inworp. Abdul`ahat met een sublieme pass. Dayıoğlu met een sublieme pass. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Aoyun controleert de bal met de borst. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Jingjing is nu in balbezit. Gherman rent richting de bal. Gherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Abdul`ahat de bal. Abdul`ahat geeft de bal voor. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman schiet op doel. Aoyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Abdul`ahat neemt de hoekschop. Daar is Pujie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingjing rent richting de bal. Jingjing haalt uit met een fantastische trap. Yunfeng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:5

40e minuut.
Laifu passt de bal met de wreef. Gherman rent richting de bal. Shouting legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shouting krijgt een gele kaart. Gherman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gherman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Yunfeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:6

41e minuut.
Shenyang geeft de bal voor. Gherman speelt de bal door. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing schiet op doel. Yunfeng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:7

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dayıoğlu zal de hoekschop nemen. Jingjing rent richting de bal. Jingjing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 86%, 牛肉串串 14%.
gooder - 牛肉串串 0:8

48e minuut.
Mengde is nu in balbezit. Gherman verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman speelt de bal door. Jingjing heeft problemen om de bal te vangen. Jingjing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Vandermollen speelt de bal door. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman met een sublieme pass. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:9

62e minuut.
Aoyun heeft problemen om de bal te vangen. Yunfeng speelt de bal door. Vandermollen kopt de bal weg. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Colţan geeft de bal voor. Laifu rent richting de bal. Laifu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Jingjing de bal onder controle te krijgen. Jingjing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vandermollen probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shenyang de bal. Jingjing rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vandermollen probeert naar een medespeler te passen. Gherman rent richting de bal. Gherman passt de bal zonder na te denken. Jingjing rent richting de bal. Jingjing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Vandermollen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Csankó komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Dayıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marczuk kopt de bal weg. Gherman speelt de bal door. Jingjing rent richting de bal. Jingjing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - 牛肉串串 0:10

89e minuut.
Inworp. Marczuk met een snelle inworp. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu geeft de bal voor. Jingjing springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zuo de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 80%, 牛肉串串 20%.
gooder - 牛肉串串 0:10