Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chenglong Danshuiyu 河南省中土队
Normal Tactiek 声东击西
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 42.7
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Dongcheng verovert de bal door een tackle van achteren. Dongcheng geeft de bal voor. Daar is Rein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rein rent richting de bal. Rein schiet op doel. Hongyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - 河南省中土队 0:1

7e minuut.
Zhicheng geeft de bal voor. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein probeert naar een medespeler te passen. Xueshan rent richting de bal. Xueshan draait met de bal, schiet en ... Hongyi bokst de bal weg. Klungelig pakt Lianqiang de bal. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gravgaard is nu in balbezit. Gravgaard passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ding de bal. Xueshan rent richting de bal. Xueshan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lianqiang is nu in balbezit. Xueshan onderschept slim de pass. Dongcheng probeert naar een medespeler te passen. Rein rent richting de bal. Rein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Xueshan is nu in balbezit. Xueshan passt de bal zonder na te denken. Yulai is nu in balbezit. Dongcheng onderschept slim de pass. Dongcheng haalt uit met een fantastische trap. Hongyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dapeng de bal. Dongcheng rent richting de bal. Dongcheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - 河南省中土队 0:2

28e minuut.
Dongcheng passt de bal in één keer door. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein passt de bal zonder na te denken. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hongyi trapt de bal weg van het doel. Miao kopt de bal weg. Dapeng heeft problemen om de bal te vangen. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - 河南省中土队 0:3

30e minuut.
Harvey met een sublieme pass. Gravgaard heeft problemen om de bal te vangen. Gravgaard speelt de bal door. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gravgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgaard passt de bal in één keer door. Xueshan rent richting de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap. Yulai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Rein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rein probeert naar een medespeler te passen. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dapeng de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ding rent richting de bal. Rein onderschept slim de pass. Rein schiet op doel. Hongyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rein onderschept slim de pass. Rein geeft een lange en hoge pass. Dongcheng is nu in balbezit. Dongcheng haalt uit met een fantastische trap. Yulai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - 河南省中土队 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Danshuiyu 75%, 河南省中土队 25%.
Chenglong Danshuiyu - 河南省中土队 0:4

56e minuut.
Lianqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Wiercioch is nu in balbezit. Wiercioch passt de bal zonder na te denken. Dongcheng is nu in balbezit. Dongcheng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - 河南省中土队 0:5

57e minuut.
Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. Gravgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgaard probeert naar een medespeler te passen. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gravgaard speelt de bal door. Dongcheng rent richting de bal. Dongcheng passt de bal zonder na te denken. Rein rent richting de bal. Rein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hongyi probeert naar een medespeler te passen. Miao kopt de bal weg. Daar is Dapeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Xueshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dongcheng rent richting de bal. Dongcheng passt de bal in één keer door. Rein is nu in balbezit. Rein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - 河南省中土队 0:6

83e minuut.
Lianqiang heeft problemen om de bal te vangen. Dongcheng verovert de bal door een tackle van achteren. Dongcheng met een sublieme pass. Daar is Xueshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xueshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - 河南省中土队 0:7

86e minuut.
Susanni geeft een hoge lob. Xueshan kopt de bal weg. Klungelig pakt Guojiang de bal. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Danshuiyu 70%, 河南省中土队 30%.
Chenglong Danshuiyu - 河南省中土队 0:7