Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruixue Jianlibao 呜呼哀哉
Normal Tactiek 呜呼
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 42
poor Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Wenbo rent richting de bal. Justin verovert de bal door een tackle van achteren. Justin probeert naar een medespeler te passen. Weiqing heeft problemen om de bal te vangen. Weiqing draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Weiqing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. ruijin bereikt de bal nog maar net als eerste. ruijin speelt de bal door. Momo heeft problemen om de bal te vangen. Momo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Justin geeft een hoge lob. Momo is nu in balbezit. Momo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kegang de bal onder controle te krijgen. Juingyu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Jianlibao - 呜呼哀哉 0:1

15e minuut.
Weiqing rent richting de bal. Weiqing speelt de bal door. Tieling is nu in balbezit. Momo verovert de bal door een tackle van achteren. Momo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Jianlibao - 呜呼哀哉 0:2

17e minuut.
Justin probeert naar een medespeler te passen. Momo is nu in balbezit. Nanhai onderschept slim de pass. Weiqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Jianlibao - 呜呼哀哉 0:3

19e minuut.
Justin met de inworp. ruijin is nu in balbezit. ruijin geeft een hoge lob. Momo rent richting de bal. Momo draait met de bal, schiet en ... Juingyu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tieling is nu in balbezit. Tieling passt de bal in één keer door. Daar is Momo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Justin kopt de bal weg. Weiqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing passt de bal in één keer door. Momo rent richting de bal. Momo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Justin met een snelle inworp. Weiqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing haalt uit met een fantastische trap. Tieling probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Justin passt de bal in één keer door. Weiqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing passt de bal zonder na te denken. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vučenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyuan maakt een afschuwelijke overtreding. Vučenović raakt geblesseerd tijdens het duel. Vučenović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Momo kopt de bal weg. Daar is Shanyao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Ariza Villanueva trapt de bal weg van het doel. Weiqing kopt de bal weg. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Momo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Justin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Weiqing maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruixue Jianlibao 80%, 呜呼哀哉 20%.
Ruixue Jianlibao - 呜呼哀哉 0:3

56e minuut.
Momo heeft problemen om de bal te vangen. Weiqing rent richting de bal. Weiqing geeft een hoge lob. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap. Juingyu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Juingyu met een harde bal richting middenveld. Weiqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyuan begaat een overtreding. Xinyuan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Shanyao is nu in balbezit. Shanyao probeert naar een medespeler te passen. Momo is nu in balbezit. Momo haalt uit met een fantastische trap. Juingyu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Jianlibao - 呜呼哀哉 0:4

62e minuut.
Daying probeert naar een medespeler te passen. Xinyuan met een sublieme pass. Wenbo rent richting de bal. Momo verovert de bal door een tackle van achteren. Momo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kegang kopt de bal weg. Justin speelt de bal door. Daar is Tieling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap. Juingyu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Justin zal de hoekschop nemen. Momo controleert de bal met de borst. Weiqing is nu in balbezit. Weiqing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Justin met een sublieme pass. Daar is ruijin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. ruijin speelt de bal door. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kegang trapt de bal weg van het doel. Justin rent richting de bal. Justin geeft een lange en hoge pass. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Taihuan probeert naar een medespeler te passen. Momo rent richting de bal. Justin bereikt de bal nog maar net als eerste. Justin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Jianlibao - 呜呼哀哉 0:5

90e minuut.
Wenbo passt de bal in één keer door. Justin bereikt de bal nog maar net als eerste. Justin passt de bal zonder na te denken. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruixue Jianlibao 72%, 呜呼哀哉 28%.
Ruixue Jianlibao - 呜呼哀哉 0:5