Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 13:28
  • Bekerwedstrijd: China FA Cup
  • Stadion: MYFC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
niurchch 乌托邦
Normal Tactiek 无节操
32% Balbezit 68%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Daar is Kabała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabała speelt de bal door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Pingjin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:1

7e minuut.
Kabała verovert de bal door een tackle van achteren. Kabała probeert naar een medespeler te passen. Power met een sublieme pass. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kabała probeert naar een medespeler te passen. Rabello rent richting de bal. Rabello geeft de bal voor. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kajetanowicz met een sublieme pass. Kabała is nu in balbezit. Kabała passt de bal in één keer door. Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:2

12e minuut.
Rabello is nu in balbezit. Rabello passt de bal met de wreef. Fen geeft de bal voor. Ximenes rent richting de bal. Ximenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pingjin met een harde bal richting middenveld. Power kopt de bal weg. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Ximenes de bal. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała probeert naar een medespeler te passen. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:4

23e minuut.
Rabello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yunsheng de bal. Power onderschept slim de pass. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kajetanowicz met een sublieme pass. Kabała is nu in balbezit. Kabała met een sublieme pass. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Pingjin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:5

29e minuut.
Kajetanowicz probeert naar een medespeler te passen. Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:6

30e minuut.
Kabała is nu in balbezit. Kabała speelt de bal door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kabała geeft de bal voor. Liqun is nu in balbezit. Kabała verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ximenes passt de bal met de wreef. Kajetanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajetanowicz geeft de bal voor. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:7

44e minuut.
Daar is Kabała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabała passt de bal zonder na te denken. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Pingjin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:8

45e minuut.
Huanqiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes is nu in balbezit. Kabała is nu in balbezit. Ximenes rent richting de bal. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurchch 74%, 乌托邦 26%.
niurchch - 乌托邦 0:9

47e minuut.
Kajetanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała geeft de bal voor. Daar is Ximenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:10

49e minuut.
Soru speelt de bal door. Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello met een sublieme pass. Kabała rent richting de bal. Kabała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pingjin trapt de bal weg. Kajetanowicz kopt de bal weg. Ximenes rent richting de bal. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:11

52e minuut.
Kajetanowicz is nu in balbezit. Kajetanowicz passt de bal in één keer door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:12

54e minuut.
Rabello passt de bal zonder na te denken. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała met een sublieme pass. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Kabała is nu in balbezit. Kabała passt de bal zonder na te denken. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:13

67e minuut.
Kabała met een sublieme pass. Ximenes rent richting de bal. Liqun is nu in balbezit. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:14

70e minuut.
Power rent richting de bal. Kabała is nu in balbezit. Kabała probeert naar een medespeler te passen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Xiantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiantang geeft de bal voor. Kajetanowicz geeft een hoge lob. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ximenes met een sublieme pass. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ximenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Pingjin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niurchch - 乌托邦 0:15

84e minuut.
Power met een sublieme pass. Ximenes is nu in balbezit. Kabała rent richting de bal. Klungelig pakt Ximenes de bal. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Kajetanowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kabała de bal. Kabała met een sublieme pass. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Pingjin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurchch 71%, 乌托邦 29%.
niurchch - 乌托邦 0:15