Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruixue Aohua KINGSHOW FC
Normal Tactiek jzzl532jg
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 32.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Kuler rent richting de bal. Kuler passt de bal in één keer door. Chongkui is nu in balbezit. Chongkui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Aohua - KINGSHOW FC 0:1

6e minuut.
Maldino passt de bal zonder na te denken. Zhengbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft een lange en hoge pass. Daar is Jixiong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chongkui is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Maldino speelt de bal door. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler speelt de bal door. Chongkui is nu in balbezit. Chongkui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Maldino rent richting de bal. Binyang probeert naar een medespeler te passen. Jixiong rent richting de bal. Shitong verovert de bal door een tackle van achteren. Shitong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chongkui is nu in balbezit. Chongkui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Aohua - KINGSHOW FC 0:2

12e minuut.
Maldino geeft een lange en hoge pass. Shitong heeft problemen om de bal te vangen. Boyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega geeft een lange en hoge pass. Chongkui kopt de bal weg. Daar is Shitong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shitong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chongkui bereikt de bal nog maar net als eerste. Luwei rent richting de bal. Shitong verovert de bal door een tackle van achteren. Shitong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Aohua - KINGSHOW FC 0:3

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shihong trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyuan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuler geeft een lange en hoge pass. Shihong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Minggao geeft de bal voor. Daar is Xiaopei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chongkui verovert de bal door een tackle van achteren. Maldino bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yongding geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyuan met een snelle inworp. Daar is Kuler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuler geeft de bal voor. Shihong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xiaopei is nu in balbezit. Chongkui verovert de bal door een tackle van achteren. Chongkui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Aohua - KINGSHOW FC 0:4

26e minuut.
Xu heeft problemen om de bal te vangen. Boyuan rent richting de bal. Boyuan met een sublieme pass. Chongkui is nu in balbezit. Chongkui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jixiong kopt de bal weg. Daar is Shitong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luwei is nu in balbezit. Chongkui onderschept slim de pass. Chongkui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Aohua - KINGSHOW FC 0:5

34e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Kuler met een sublieme pass. Daar is Chongkui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shitong rent richting de bal. Shitong draait met de bal, schiet en ... Shihong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruixue Aohua 83%, KINGSHOW FC 17%.
Ruixue Aohua - KINGSHOW FC 0:5

47e minuut.
Kuler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chongkui de bal. Chongkui passt de bal met de wreef. Shitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitong draait met de bal, schiet en ... Shihong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Shihong met een harde bal richting middenveld. Inworp. Boyuan met de inworp. Kuler is nu in balbezit. Kuler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler speelt de bal door. Shitong is nu in balbezit. Chongkui is nu in balbezit. Chongkui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ruige geeft de bal voor. Chongkui is nu in balbezit. Maldino met een sublieme pass. Shitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jixiong kopt de bal weg. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler speelt de bal door. Chongkui rent richting de bal. Chongkui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jixiong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyuan met de inworp. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jixiong trapt de bal weg van het doel. Inworp. Boyuan met een snelle inworp. Kuler rent richting de bal. Kuler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jixiong probeert naar een medespeler te passen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft een lange en hoge pass. Chongkui is nu in balbezit. Chongkui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shihong probeert naar een medespeler te passen. Kuler rent richting de bal. Kuler geeft een lange en hoge pass. Maldino rent richting de bal. Maldino schiet op doel. Shihong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Yongding rent richting de bal. Shitong onderschept slim de pass. Kuler met een sublieme pass. Chongkui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongkui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruixue Aohua 79%, KINGSHOW FC 21%.
Ruixue Aohua - KINGSHOW FC 0:5