Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RED DEVIL 湖人2009
Normal Tactiek dsh532
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Tianfeng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xiaopeng met een snelle inworp. Qianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Xiaopeng probeert naar een medespeler te passen. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski passt de bal zonder na te denken. Qianglong rent richting de bal. Qianglong haalt uit met een fantastische trap. Kunpeng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:1

13e minuut.
Penggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Penggen de bal. Bingyu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bingyu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bingyu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Klungelig pakt Qianglong de bal. Qianglong draait met de bal, schiet en ... Yingying probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Penggen zal de hoekschop nemen. Kunpeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kexin kopt de bal weg. Hobbs probeert de bal aan de voet te houden. Hobbs passt de bal in één keer door. Qianglong rent richting de bal. Qianglong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Sarnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarnowski passt de bal met de wreef. Penggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Qianglong rent richting de bal. Qianglong haalt uit met een fantastische trap. Yingying probeert de bal aan de voet te houden. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski schiet op doel. Kunpeng bokst de bal weg.

40e minuut.
Xiaopeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hobbs rent richting de bal. Hobbs passt de bal met de wreef. Sarnowski heeft problemen om de bal te vangen. Sarnowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED DEVIL 76%, 湖人2009 24%.
RED DEVIL - 湖人2009 0:1

46e minuut.
Barros komt het veld opgelopen. Golak komt het veld opgelopen. Honkisz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jimu is nu in balbezit. Jimu passt de bal zonder na te denken. Hobbs met een sublieme pass. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Honkisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkisz speelt de bal door. Tianfeng rent richting de bal. Sarnowski onderschept slim de pass. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs passt de bal zonder na te denken. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:2

53e minuut.
Tianfeng passt de bal zonder na te denken. Barros is nu in balbezit. Barros passt de bal in één keer door. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Barros passt de bal zonder na te denken. Daar is Yingying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianfeng rent richting de bal. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:3

57e minuut.
Meihua verovert de bal door een tackle van achteren. Meihua probeert naar een medespeler te passen. Barros probeert naar een medespeler te passen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Sarnowski passt de bal met de wreef. Hobbs rent richting de bal. Hobbs passt de bal in één keer door. Golak rent richting de bal. Golak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hobbs rent richting de bal. Hobbs passt de bal met de wreef. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap. Kunpeng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:4

62e minuut.
Jimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sarnowski passt de bal met de wreef. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Barros rent richting de bal. Barros passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xuejun de bal. Barros is nu in balbezit. Barros geeft een hoge lob. Kunpeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:5

65e minuut.
Xuejun bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuejun passt de bal met de wreef. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ... Kunpeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:6

66e minuut.
Sarnowski onderschept slim de pass. Hobbs is nu in balbezit. Hobbs speelt de bal door. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Honkisz speelt de bal door. Golak rent richting de bal. Golak haalt uit met een fantastische trap. Kunpeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Tianfeng probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Honkisz zal de hoekschop nemen. Sarnowski springt en kopt de bal. Kunpeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:7

73e minuut.
Yutong verovert de bal door een tackle van achteren. Yutong passt de bal met de wreef. Hobbs geeft een hoge lob. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ... Kunpeng bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:8

75e minuut.
Hobbs met een sublieme pass. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel. Yingying probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:9

76e minuut.
Jimu is nu in balbezit. Jimu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meihua de bal. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Barros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs passt de bal met de wreef. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:10

80e minuut.
Tianfeng is nu in balbezit. Sarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:11

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barros met een snelle inworp. Hobbs probeert naar een medespeler te passen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap. Kunpeng bokst de bal weg. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:12

84e minuut.
Honkisz speelt de bal door. Golak rent richting de bal. Golak heeft problemen om de bal te vangen. Golak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:13

85e minuut.
Xiaoting speelt de bal door. Yuntai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jinyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarnowski onderschept slim de pass. Sarnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yingying geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - 湖人2009 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED DEVIL 86%, 湖人2009 14%.
RED DEVIL - 湖人2009 0:14