Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
太太衍 沧海足球俱乐部
Normal Tactiek 七三拳532
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.1 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Shiyou met een sublieme pass. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano passt de bal zonder na te denken. Kichak rent richting de bal. Kichak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guangtai kopt de bal weg. Daar is Beder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beder geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gambiano de bal. Gambiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Miccoli geeft de bal voor. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano passt de bal in één keer door. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Guangtai met een sublieme pass. Yangming rent richting de bal. Beder verovert de bal door een tackle van achteren. Beder geeft de bal voor. Gambiano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Beder met een sublieme pass. Ya heeft problemen om de bal te vangen. Avram probeert naar een medespeler te passen. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:1

11e minuut.
Avram probeert naar een medespeler te passen. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gambiano de bal. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Hu`en werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:2

14e minuut.
Avram speelt de bal door. Beder geeft een hoge lob. Gambiano kopt de bal weg. Daar is Kichak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kichak is nu in balbezit. Kichak passt de bal zonder na te denken. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:3

18e minuut.
Inworp. Canghai met de inworp. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram geeft een lange en hoge pass. Gambiano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Guangtai trapt de bal weg. Hoefkens kopt de bal weg. Gambiano rent richting de bal. Gambiano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ya geeft de bal voor. Klungelig pakt Avram de bal. Avram speelt de bal door. Gambiano controleert de bal met de borst. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hu`en trapt de bal weg. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens passt de bal met de wreef. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:4

22e minuut.
Gambiano geeft een lange en hoge pass. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak met een sublieme pass. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Hu`en verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:5

24e minuut.
Beder probeert naar een medespeler te passen. Gambiano rent richting de bal. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak schiet op doel. Hu`en werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:6

29e minuut.
Beder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gambiano rent richting de bal. Gambiano geeft de bal voor. Geliang kopt de bal weg. Beder geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:7

32e minuut.
Faedda probeert naar een medespeler te passen. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano passt de bal met de wreef. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Geliang probeert naar een medespeler te passen. Kichak rent richting de bal. Kichak passt de bal met de wreef. Avram geeft de bal voor. Gambiano springt en kopt de bal. Hu`en probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kichak speelt de bal door. Daar is Gambiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambiano schiet op doel. Geliang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hu`en maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:8

40e minuut.
Kichak met een sublieme pass. Avram speelt de bal door. Kichak is nu in balbezit. Klungelig pakt Gambiano de bal. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Hu`en bokst de bal weg. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:9

42e minuut.
Hoefkens speelt de bal door. Gambiano heeft problemen om de bal te vangen. Gambiano passt de bal in één keer door. Daar is Kichak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 太太衍 76%, 沧海足球俱乐部 24%.
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:10

46e minuut.
Zhibin onderschept slim de pass. Avram rent richting de bal. Avram passt de bal met de wreef. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:11

50e minuut.
Zhongtang met de inworp. Beder is nu in balbezit. Beder geeft een lange en hoge pass. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:12

52e minuut.
Hoefkens met een sublieme pass. Daar is Avram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avram probeert naar een medespeler te passen. Gambiano rent richting de bal. Gambiano schiet op doel. Hu`en bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Miccoli kopt de bal weg. Faedda heeft problemen om de bal te vangen. Avram geeft een hoge lob. Gambiano probeert de bal met de borst te controleren. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Hu`en kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:13

54e minuut.
Zhibin met een sublieme pass. Rongxiang rent richting de bal. Kichak verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Hu`en probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Hu`en probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:14

56e minuut.
Avram probeert naar een medespeler te passen. Kichak is nu in balbezit. Kichak passt de bal in één keer door. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel. Hu`en probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gambiano rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beder neemt de hoekschop. Kichak springt en kopt de bal. Hu`en probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:15

57e minuut.
Zhibin met een sublieme pass. Daar is Shenyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambiano onderschept slim de pass. Ya rent richting de bal. Gambiano verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:16

59e minuut.
Canghai is nu in balbezit. Canghai probeert naar een medespeler te passen. Beder probeert naar een medespeler te passen. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Guangtai is nu in balbezit. Gambiano verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Hu`en probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Beder kopt de bal weg. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano passt de bal zonder na te denken. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Beder rent richting de bal. Beder passt de bal in één keer door. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano rent richting de bal. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Guangtai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shiyou verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beder zal de hoekschop nemen. Kichak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kichak heeft problemen om de bal te vangen. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Hu`en werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:17

69e minuut.
Beder probeert naar een medespeler te passen. Avram rent richting de bal. Avram passt de bal in één keer door. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Hu`en bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:18

73e minuut.
Ya geeft een hoge lob. Faedda rent richting de bal. Faedda passt de bal met de wreef. Avram geeft een lange en hoge pass. Gambiano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:19

74e minuut.
Shenyang passt de bal zonder na te denken. Zhongtang met een sublieme pass. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. Hu`en werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:20

76e minuut.
Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Miccoli speelt de bal door. Günay heeft problemen om de bal te vangen. Günay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gambiano de bal. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:21

79e minuut.
Miccoli met een snelle inworp. Beder bereikt de bal nog maar net als eerste. Beder geeft een hoge lob. Xiaoli kopt de bal weg. Avram geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Zhongtang de bal. Beder rent richting de bal. Beder met een sublieme pass. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Miccoli rent richting de bal. Miccoli heeft problemen om de bal te vangen. Shiyou met een sublieme pass. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hu`en probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Geliang met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avram met een snelle inworp. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 太太衍 89%, 沧海足球俱乐部 11%.
太太衍 - 沧海足球俱乐部 0:21