Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 13:28
  • Bekerwedstrijd: Singapore Cup
  • Stadion: AlaDu Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2907
AlaDu LFC All Stars
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Hwa geeft de bal voor. Prakash kopt de bal weg. Daar is Woo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prakash onderschept slim de pass. Prakash geeft de bal voor. Ng bokst de bal weg.

12e minuut.
Prakash rent richting de bal. Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prakash. Prakash krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Soh is nu in balbezit. Meng rent richting de bal. Meng speelt de bal door. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... Kuek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Muniady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lau verovert de bal door een tackle van achteren. Lau geeft een lange en hoge pass. Meng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Seah bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah met een sublieme pass. Muniady rent richting de bal. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Meng onderschept slim de pass. Meng geeft een hoge lob. Chye probeert de bal met de borst te controleren. Yap rent richting de bal. Yap schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cheong kopt de bal weg. Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meng speelt de bal door. Yap bereikt de bal nog maar net als eerste. Yap haalt uit met een fantastische trap. Ng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim draait met de bal, schiet en ... Tee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AlaDu - LFC All Stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlaDu 41%, LFC All Stars 59%.
AlaDu - LFC All Stars 1:0

56e minuut.
Soh passt de bal zonder na te denken. Cheong heeft problemen om de bal te vangen. Gwee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwee krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari geeft de bal voor. Muniady rent richting de bal. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cheong geeft een hoge lob. Kim rent richting de bal. Kim probeert naar een medespeler te passen. Seah is nu in balbezit. Seah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlaDu 40%, LFC All Stars 60%.
AlaDu - LFC All Stars 1:0