Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beat Ampang Zaimar FT
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Venugopal rent richting de bal. Venugopal geeft de bal voor. Kang is nu in balbezit. Ban onderschept slim de pass. Ban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tee geeft een hoge lob. Inworp. Siew met de inworp. How is nu in balbezit. How schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beat Ampang - Zaimar FT 1:0

18e minuut.
Munisamy kopt de bal weg. Klungelig pakt Murugan de bal. Chee is nu in balbezit. Chee schiet op doel. Hock probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yip kopt de bal weg. Klungelig pakt Munisamy de bal. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Munisamy onderschept slim de pass. Munisamy geeft een lange en hoge pass. Hock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
How rent richting de bal. Venugopal verovert de bal door een tackle van achteren. Venugopal probeert naar een medespeler te passen. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siew is nu in balbezit. Siew passt de bal met de wreef. How heeft problemen om de bal te vangen. How schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beat Ampang 41%, Zaimar FT 59%.
Beat Ampang - Zaimar FT 1:0

48e minuut.
Yeo rent richting de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo rent richting de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
How probeert de bal aan de voet te houden. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong geeft een hoge lob. Munisamy kan de bal niet met de borst controleren. Munisamy geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Beat Ampang - Zaimar FT 2:0

81e minuut.
Venugopal geeft een lange en hoge pass. Ban is nu in balbezit. Yip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ban raakt geblesseerd tijdens het duel. Soh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Siew zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soh rent richting de bal. Soh passt de bal in één keer door. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beat Ampang 53%, Zaimar FT 47%.
Beat Ampang - Zaimar FT 2:0