Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpha DeReservoir Phantasie Point
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Tam met de inworp. Liew is nu in balbezit. Liew draait met de bal, schiet en ... Yee krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Yee rent richting de bal. Yee schiet op doel. Tze Law heeft problemen om de bal te vangen. Ganase is nu in balbezit. Ganase schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Liew rent richting de bal. Liew passt de bal zonder na te denken. Seah probeert de bal aan de voet te houden. Phua bereikt de bal nog maar net als eerste. Phua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tam geeft een lange en hoge pass. Ganabathy probeert de bal aan de voet te houden. Yee rent richting de bal. Yee draait met de bal, schiet en ... Tze Law probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganase met een snelle inworp. Liew rent richting de bal. Liew geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bala de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yee rent richting de bal. Yee draait met de bal, schiet en ... Tze Law kopt de bal weg. Liew is nu in balbezit. Liew draait met de bal, schiet en ... Tam bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha DeReservoir - Phantasie Point 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha DeReservoir 50%, Phantasie Point 50%.
Alpha DeReservoir - Phantasie Point 0:1

66e minuut.
Bala met een sublieme pass. Klungelig pakt Yeo de bal. Yeo passt de bal met de wreef. Yee rent richting de bal. Yee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Venugopal rent richting de bal. Venugopal passt de bal in één keer door. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah verovert de bal door een tackle van achteren. Seah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Liew is nu in balbezit. Liew probeert naar een medespeler te passen. Chia heeft problemen om de bal te vangen. Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha DeReservoir 50%, Phantasie Point 50%.
Alpha DeReservoir - Phantasie Point 0:1