Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Hendon Tactics Alpha
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
average Passen weak
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Huat geeft de bal voor. Daar is Kuek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kang met een sublieme pass. Ngee rent richting de bal. Ngee draait met de bal, schiet en ... Lau bokst de bal weg. Daar is Chye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Hendon - Tactics Alpha 1:0

9e minuut.
Yeo probeert naar een medespeler te passen. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng verovert de bal door een tackle van achteren. Beng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Muniady geeft een hoge lob. Inworp. Muzapar met een snelle inworp. Yeo heeft problemen om de bal te vangen. Yeo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Huat passt de bal in één keer door. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo probeert naar een medespeler te passen. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Hendon - Tactics Alpha 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hendon 61%, Tactics Alpha 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Hendon - Tactics Alpha 1:1

50e minuut.
Huat passt de bal zonder na te denken. Daar is Tze Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sin krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gek met een snelle inworp. Vairavan rent richting de bal. Vairavan probeert naar een medespeler te passen. Beng is nu in balbezit. Beng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Hendon - Tactics Alpha 1:2

78e minuut.
Chow geeft een lange en hoge pass. Hong kopt de bal weg. Kang rent richting de bal. Kang passt de bal zonder na te denken. Hong geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hendon 41%, Tactics Alpha 59%.
United Hendon - Tactics Alpha 1:2